Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te hülye lehet több Németh Ádám is egy suliba
Jó mert akkor nem ugyanarra a Németh Ádámra gondoltunk.
Veresegyház.Veresegyház Mióta is jársz vele egy osztályba?
arra a Németh Ádámra aki Veresegyházon lakik
asztali számológép adsl net telefondróton jön a ménkű 1mbit/s de szarabb mint mikor 512-vel száguldott valamit szerelgetnek meg cserélgetnek cuccokat ...invitel terület agyvérzés és nem is olcsó
Arra a Németh Ádámra gondolsz aki Gödön lakik?
érkezőre figyelj! van olyan fontos mint az ugró..
volt nekem is de nem tetszett helyileg hol milyen a terep vagy pájázol
na akkor fésiker mellesleg az egyik legjobb haverom
itt a közelben egy kis homok bánya van,itt szoktam tengetni motoros oráimat,mikor egyedül vagyok és náyrra én is tervezem,hogy épitek oda egy ""freestylos""rámpát
1-2 nagyobb ugráshoz
Németh Ádám osztálytársam meg a Babér.
hát lecsúsztam én nem nyertem az UMSZKI találóskérdésbe
zoozee= cr 250 (97-es)
vagy estleg a Kiss Balázs v a Németh Ádám osztársa
hát
itt nem lehet panaszkodni a laza tereptől a keményig van minden, itt van a vörösvári, szántói pálya hogyha nincs idő solmyárra vagy csobánkára(utálom) átmenni....
nade a mi pályánk a legjobb (nekünk) közületek szntem kb senki nem élvezné, majd nyáron megprobálok felvenni egy kört.....vagyis tavaszal....
kész lehetne végre unokatesóm gépe......egyedül nem szeretek erdőbe menni igazán....
jaja. Babér az osztálytársam. Nagy spinner most. ilyen telot pörget össze vissza valami kis szarságon:D
adatkártya laptop mivel nyomulsz
Ugye a Babér Balázs oszt.társa vagy? Mert őt speckó ismerem
nem baj nagy leszek,költözök arra felé
kevered mert én K Á L L A I vagyok te pedig K Á T A I vagy
és miért lassú a géped??...meg melyik géped a számítógéped? mert az a kisebbik baj
na a pálya meg a másik véglet..... van 2ö a "közelben" az egyik jo lenne nagyon,és a tulajnak böven lenne keretje,hogy bármikor épitsék,de nemtudom miért sajna nagyon lassan épülget....igy meg nem az igazi van rajta 3ugro és slussz-passz ez kb 20-25km-re van tölünk....
a másik pálya meg kicsit közelebb van és az meg nagy is,de az annyira hihetetlenül sz@r(szerintem)hogy nem valami nagy élvezet rajta motorozni...
és a harmadik pálya amivel semmi gond nincs.elég nagy és kurva jo ugratok vannak rajta,a formája is nagyon fasza csak sajna hozzánk 50km-re van
én is kátai vagyok
Én meg bringával, szar lehet mindig alföldön tekerni, én nem bírnám ki egy pár fasza kis kaptató nélkül
így van! az alföldöt meghagyom Petőfinek!