asztali számológép adsl net telefondróton jön a ménkű 1mbit/s de szarabb mint mikor 512-vel száguldott valamit szerelgetnek meg cserélgetnek cuccokat ...invitel terület agyvérzés és nem is olcsó
itt a közelben egy kis homok bánya van,itt szoktam tengetni motoros oráimat,mikor egyedül vagyok és náyrra én is tervezem,hogy épitek oda egy ""freestylos""rámpát
1-2 nagyobb ugráshoz
hát
itt nem lehet panaszkodni a laza tereptől a keményig van minden, itt van a vörösvári, szántói pálya hogyha nincs idő solmyárra vagy csobánkára(utálom) átmenni....
nade a mi pályánk a legjobb (nekünk) közületek szntem kb senki nem élvezné, majd nyáron megprobálok felvenni egy kört.....vagyis tavaszal....
kész lehetne végre unokatesóm gépe......egyedül nem szeretek erdőbe menni igazán....
na a pálya meg a másik véglet..... van 2ö a "közelben" az egyik jo lenne nagyon,és a tulajnak böven lenne keretje,hogy bármikor épitsék,de nemtudom miért sajna nagyon lassan épülget....igy meg nem az igazi van rajta 3ugro és slussz-passz ez kb 20-25km-re van tölünk....
a másik pálya meg kicsit közelebb van és az meg nagy is,de az annyira hihetetlenül sz@r(szerintem)hogy nem valami nagy élvezet rajta motorozni...
és a harmadik pálya amivel semmi gond nincs.elég nagy és kurva jo ugratok vannak rajta,a formája is nagyon fasza csak sajna hozzánk 50km-re van
1-2 nagyobb ugráshoz
itt nem lehet panaszkodni a laza tereptől a keményig van minden, itt van a vörösvári, szántói pálya hogyha nincs idő solmyárra vagy csobánkára(utálom) átmenni....
nade a mi pályánk a legjobb (nekünk) közületek szntem kb senki nem élvezné, majd nyáron megprobálok felvenni egy kört.....vagyis tavaszal....
kész lehetne végre unokatesóm gépe......egyedül nem szeretek erdőbe menni igazán....
a másik pálya meg kicsit közelebb van és az meg nagy is,de az annyira hihetetlenül sz@r(szerintem)hogy nem valami nagy élvezet rajta motorozni...
és a harmadik pálya amivel semmi gond nincs.elég nagy és kurva jo ugratok vannak rajta,a formája is nagyon fasza csak sajna hozzánk 50km-re van