me mirr murr a kan durr! szoknya nem szűz! tudni kell hogy fancsabi még szűz és az is marad! de ez amúgy is motoros téma csak nem meri felrakni a motoros képét!!
ma a kecskével mentem dolgozni és részben jó a világításom! részben. egy led sor világít hátul a helyett! fasza! elöl meg úgyis látok!!
ki lehet az ablakban! és a szoknya sem szűz már!
Hát ma utánakérdeztem a suzuki pardinál, a külső váciúton. 16e a lánckeréktengely nagyon normálisak voltak, úgyhogy megérdemelnek egy kis reklámot. Még az évjáratot is megmondták, meg mindent. Megbántam már hogy odavittem, ahova...
pedig nagyon komoly helyet választottunk elszakítani a láncot most végre nem voltak velünk nyávogósok és ezért felderítettünk egy eddig nem nagyon járt /madarak által se/ szakaszt volt patak keresztbe- hosszába szakadék le -fel .......de csúfos véget értünk mert furgonnal jöttünk haza
de azért nagy bál volt összességében.......egyben előkészítettem a hétvégi járhatatlan túraútvonalat
többen örülni fognak neki ki ezért- ki azért
na ma is sikerült belemenni az erdőbe ........már éppen belemelegedtünk volna mikor haverom ktm-jén elrepült a patentszem és a lánc belekerült a zsebébe
Amúgy hol laksz? Gondolom megyebeli vagy az tiszta sor.
Akit te mondasz ,nem tudom ki lehet. Mennyiért csinálta a rendszert? jobb lett tőle a gép, vagy inkább a tudat ,hogy a hangos az erősebb is.....
Pócsra én is akarok majd kijárni , állítolag jó kis versenyek szoktak lenni.
ki lehet az ablakban! és a szoknya sem szűz már!
de azért nagy bál volt összességében.......egyben előkészítettem a hétvégi járhatatlan túraútvonalat
többen örülni fognak neki ki ezért- ki azért
hát gyerekek mióta télen nyáron mocizom nem vagyok beteg
Akit te mondasz ,nem tudom ki lehet. Mennyiért csinálta a rendszert? jobb lett tőle a gép, vagy inkább a tudat ,hogy a hangos az erősebb is.....
Pócsra én is akarok majd kijárni , állítolag jó kis versenyek szoktak lenni.
A töri ráér szombaton is...
Máriapócsra jártam motorozni.