Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

me mirr murr a kan durr! szoknya nem szűz! tudni kell hogy fancsabi még szűz és az is marad! de ez amúgy is motoros téma csak nem meri felrakni a motoros képét!!
mehogy mé?
de látom sikinek is az ujjaira ment az infulenza!!
mi van a szoknyámmal
Estét Hölgyek és Urak
lemaradt a 9!
ma a kecskével mentem dolgozni és részben jó a világításom! részben. egy led sor világít hátul a helyett! fasza! elöl meg úgyis látok!!
ki lehet az ablakban! és a szoknya sem szűz már!
neked is szép estét!nem is tudom honnan ismerős inkább azt lesd ki van a simo mögött az ablakba
Hát ma utánakérdeztem a suzuki pardinál, a külső váciúton. 16e a lánckeréktengely nagyon normálisak voltak, úgyhogy megérdemelnek egy kis reklámot. Még az évjáratot is megmondták, meg mindent. Megbántam már hogy odavittem, ahova...
jó estét! látom valaki jól ismerkedik! amúgy jó a simo alattad! ISMERŐS
pedig nagyon komoly helyet választottunk elszakítani a láncot most végre nem voltak velünk nyávogósok és ezért felderítettünk egy eddig nem nagyon járt /madarak által se/ szakaszt volt patak keresztbe- hosszába szakadék le -fel .......de csúfos véget értünk mert furgonnal jöttünk haza
de azért nagy bál volt összességében.......egyben előkészítettem a hétvégi járhatatlan túraútvonalat
többen örülni fognak neki ki ezért- ki azért
ügyi vagy
én is idén nyomom... bár már van előrehozottam angolból meg infoból
köxi ádi,most megnyugtattál
az érettségitől nem kell parázni...
Jelen ismét! Köxi evenx,de öreg vagyok én már a bulizáshoz főleg így érettségi előtt majd utánna.. akkor lesz nemulasssss
az szar ügy.....nem régen haverom is igy járt
na ma is sikerült belemenni az erdőbe ........már éppen belemelegedtünk volna mikor haverom ktm-jén elrepült a patentszem és a lánc belekerült a zsebébe
nem is jövőre... még idén
akkor rokonlélek vagy.. jövőre én is gépészetire megyek

hát gyerekek mióta télen nyáron mocizom nem vagyok beteg előtte szinte minden hónapban összeszedtem vmit
üdv emberek... szépjóestét
Amúgy hol laksz? Gondolom megyebeli vagy az tiszta sor.
Akit te mondasz ,nem tudom ki lehet. Mennyiért csinálta a rendszert? jobb lett tőle a gép, vagy inkább a tudat ,hogy a hangos az erősebb is.....
Pócsra én is akarok majd kijárni , állítolag jó kis versenyek szoktak lenni.
hova valosi vagy rm250???
Péntek este a kislányoknak a buliban a helye, főleg az ilyen szép kislányoknak ,mint te Fanni!
A töri ráér szombaton is...
Talán Zolinak hívják de már a száma sincs meg csak emlékszem, hogy merre lakik, de nem tanyán.Debrecen felőli részen.
Máriapócsra jártam motorozni.