Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az egy nagyon jó suli. Én is ott koptattam a padokat 5 évig. Aki végigcsinálja elsőre, abból lesz valaki a szakmában. Tapasztalatból mondom. SchwimmerPista powerteam.
ezt a kérdést már énis feltettem neki,és ezt a választ kaptam:
"a nem is kerdezd varnom kell velle mar itt tok egek mindenki ellot igerem mindig a motortmuszaly meg egy szezont lenyomnom meloba es utana vegre azt csinalhatom amit szeretek motorozniez van ha sajat penzbol veszi az ember es kozben fent is kell tartani magat De hat ez van ez az elet"
Nem tudom mi van,nem tudok képet feltenni.Hát ilyet?!

Szeva Kornél.Haza telepedtél?Motorral mi a helyzet?
most is
A kép lemaradt az előbb. Íme .
Helló.Theo,jó látni hogy vannak még hasonló elvetemült Cz pilóták.Néhány éve még nekem is volt 1. benne volt a fél életem,annyit dolgoztam rajta.Amikor ment azért,amikor nem ment akkor azért
Aztán megvette egy Esztergomi srác,és azóta sajnos nem láttam. Volt néhány képem róla,de valahová felszívódtak.Eleinte én is 250-es motorral építettem,aztán a végén már egy 380-as blokkot szereztem bele.Szerettem a vasat,de muszály volt újítanom.Jó árat adtak érte(180.000.-),így eladtam.
Egy képet leltem róla. vannak még az építési fázisokról,meg minden oldalról,csak normál fénykép formályában.Majd scannelek.
hat eddig ez a terv de mi lesz belole,en tuti ott leszek
szoval akkor ez ien fórumos tali is lenne???...wow...
nincs mit ott tali es a tobbi forumos is jonn ill eleg sokan elso elo tali jo mocik kozot juj
thx...akkor kéne mennem....tavalyit is csak kamrol néztem vissza..
feb28tolmarc4ig
annyira nem vok képben h hanyadikán lex...???
sziasztok jossz ki allitasra?
Szép estét... Felénk már megint fuj ez a hülye szél...
Csanaki amúgy iwiwen kb egy hónapja már bejelöltelek
Kitrich Zoli:volt superbikos tesztelőlink
Persze majd én megmuttatom
a sok barom...kell nekik állandóan kerekezni
Én az utcai után ráültem az YZ-re nemsokára leis dobott
Nekem CR-el volt így. Pályán Dörözöztem, atzán egyik haveromtól elkértem a 25-ös CR-t, olyan volt, mint egy bicikli. De durván ment, viszont elég jól lehetett dobálni
én a kis rxszel vagyok így....megyek vele és hallom hogy minden karistolódik midnen leér rajta,könnyebb mint a nagy,jobban érzem meg minden,nagyon komoly,de nagyon szeretem
Én is mentem nemrég haveréval, majdnem röhögő görcsöt kaptam utánna
Én nyáron nosztagiáztam S51enduro majdnem zako volt (50métert birtam menni vele )mai szemmel nézve 1vicc ...de kezdömotornak(föleg a sok apuci kedvencének)tökjó
Szerencsétlen még mindig ott forgolódik a szomszéd falvakban, múltkor amikor láttam, még mindig az a pulóver volt az üléshuzata, amit én tettem rá 96-ban!!!