Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az se crosscsizma
Pilisbe van tényleg csomó kis fasza út, de eddig csak bringával nyomtam
Hello emberek! Na ezlöbb indítottuk el a motort, nagyon durva hangja lett! Össze se lehet hasonlitani a régi hangjával! Hétvégén remélem fasza idö lesz és lehet tesztelni!
ja rosszul is szoktam lenni mikor arrafelé járok/szédülök/ ...persze szép ott is a rónaság de a hegyekért megveszek nem tehetek róla /nem csak motorozási szepontok miatt/
jól néz ki.mekkora méret?presze nincs rá pénzem de nagyon tetszik!
nektek marad a pálya, endurozni nem nagyon lehet arra....
hát zoozee KURVÁRA irigyellek téged ti felétek ott a sok hegy,domb meg a fasza terepek(pilis,ilyen bakony olyan,hegy stb...stb...)itt mifelénk meg mi van????jo ha szököévben felbukkan egy domb ezen a kurva alföldön kissé unalmas már az itteni terep
én is mennék már csapatni de ez a pénzhiány...:(
aha az zsir,volt szerencsém kiprobálni 1et én Kx 125-el küldöm.... de ö is nagyon zsir gép én Nagykállai vagyok(kelet magya o.)
miota motorozol? (terep)
szevasztok!
alig írtok mostanában így nem érjük utol műmájerokat soha

amúgy persze, hogy voltunk ma motorozni ...meggyógyult a kezem és muszály volt nyomatni remek idő és útviszonyok a pilisben ...az ilyesmit rendes endúrós nem hagyhatja ki !!
nagyon zsír volt......kikapcsolódtam jó volt kiruccanni a sok hülye közül
nagy a csend
ktm 525 exc amugy a gÉpem lassu meg uj vagyok nagykÁtai
stt
MILYEN A MOTOROD ÉN VOLTAM MA VERETNI
amugy meg üdv a forumon mondanál magadrol pár szot??? pl milyen mocival nyomod?
én jelentem nem voltam már 18 napja
volt ma valaki motorozni
Csákány mindenkinek!Látom nagy a punyadás sehol senki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A bringások meg biccentenek, kivéve a koca bringások a kóóórás bicajjal, meg a paraszt orszégutisok felét aki kicsit nagyra tartja magát.
köszi
Február 28-Március 4
csáó!! pontosan megtudná nekem vki mondani h mikor lesz a Hungexpon a motorostörténet ??mert nemnagyon találom
csak köszönök