Hello emberek! Na ezlöbb indítottuk el a motort, nagyon durva hangja lett! Össze se lehet hasonlitani a régi hangjával! Hétvégén remélem fasza idö lesz és lehet tesztelni!
ja rosszul is szoktam lenni mikor arrafelé járok/szédülök/ ...persze szép ott is a rónaság de a hegyekért megveszek nem tehetek róla /nem csak motorozási szepontok miatt/
hát zoozee KURVÁRA irigyellek téged ti felétek ott a sok hegy,domb meg a fasza terepek(pilis,ilyen bakony olyan,hegy stb...stb...)itt mifelénk meg mi van????jo ha szököévben felbukkan egy domb ezen a kurva alföldön kissé unalmas már az itteni terep
aha az zsir,volt szerencsém kiprobálni 1et én Kx 125-el küldöm.... de ö is nagyon zsir gép én Nagykállai vagyok(kelet magya o.)
miota motorozol? (terep)
szevasztok!
alig írtok mostanában így nem érjük utol műmájerokat soha
amúgy persze, hogy voltunk ma motorozni ...meggyógyult a kezem és muszály volt nyomatni remek idő és útviszonyok a pilisben ...az ilyesmit rendes endúrós nem hagyhatja ki !!
nagyon zsír volt......kikapcsolódtam jó volt kiruccanni a sok hülye közül
miota motorozol? (terep)
alig írtok mostanában így nem érjük utol műmájerokat soha
amúgy persze, hogy voltunk ma motorozni ...meggyógyult a kezem és muszály volt nyomatni remek idő és útviszonyok a pilisben ...az ilyesmit rendes endúrós nem hagyhatja ki !!
nagyon zsír volt......kikapcsolódtam jó volt kiruccanni a sok hülye közül