Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

s-tét!
drz 450 re gondol
csao
nemtudom
lehet
he yo man jossz a kialitasra
aham oks...köszi a segitséget
Semmi...de ha van is 40-50et nem adok ki érte.......Csak akarok Excel felnit aztán kéne bele agy!
Bocsi azt nem vágtam le...pedig gondolhattam volna,probáldmeg hátha lehet rendelni
Azt javaslom, olyan csizmát vegyél, ahol a lábfej külső részén van egy gumi védőpúp a csat előtt. Ez azért kell, mert ha külsővel belerúgsz valami akadályba, nem törik le a csat. Nekem pl. AXO van, hasonló mint a lenti képen, az jó. Ezen viszont nem látom ezt a lényegtelennek tűnő, ámde fontos részletkérdést.
Naja......de nekem yz85 be kéne nem Xr-bemeg Wr-be!!!Meg itthon ez is gecidrágaaa!!De azért köszi!!
nemnagyon tudok...
talon agy:shox ban.
Szassztok!!!!!Faisst vagy Mx77 vagy akárki nem tudtok Tallon agyakat hol lehetne kapni???
szia kornelhhh.milyen suzuki drz családra gondolsz?valami új típus?
szeva van egy csimmám 45 méretben fekete talpalni kell a jobbost de a többi része jo 15pénz gyorsba.Szabadszálláson 30 606 45 80
csimályt hát most majdnem befostam a röhögéstől
Csizmályt nem árulnak sehol. De lehet hogy egyes embereknek van eladó csizmája. Mivel ja-je toldalék, ezért soha nem lehet ly!!! Vháááá megbotránkoztato egyesek helyesírása. Eddig nem szoltam, de ez leverte a biztosítékot.
Surranó nemjó???
Hali nics valakinek egy eladó használt cross csizmálya
ok...nekem azt mondták h ha tudok inkább oat vegyek ...én alapvetően nem értek hozzá h meik a jobb
megsúgom,nem sokat ér a fém csatt
én akkor inkább ezt venném meg ez 30...és féncsattos
en lehet megnyitora ki is megyek 28kian hmm ujj az elso az uj suzukik DRzcsaladok meg tekintese agyon fotozasa utana tobbi Cross and enduro tobbi nem erdek
talán egy ilyet? 33e?
hát igazából nem vagyok márkához ragaszkodva...vmi oat ami megfizethető, télleg megvéd(nem vmi utcasarki csávó fröcsöntötte )...és jó néz ki