aha légyszi... de ez már nem eredeti, amugy olyan volt ahogy mondtad... dupla szélű. De ez a mostani már utángyártott és szerintem kúrva kemény anyag, mert még a matrica is eltörött rajta
lünyő nem tudom milyen a tiéd...de a huskyknak /a régebbieknek/ dupla a hátsó sárvédőjük széle és mikor venni akartunk mondták , hogy most nincs de lesz tizenhatért néhány hét múlva ....na van egy 4.000 forintos megoldás a 92-93 környéki yz-nek a hátsó sárvédőjéből roppant elegáns és persze jó sárvédőt lehet pillanatok alatt tüsszenteni !!! nekünk már kétszer gyönyörűen sikerült..... ha akarod nyomok fel képet róla
nem mert kijött alólam, és előre estem. a térdem nagyon odavertem, kivülrl semi nem lácik, csak hogy piros, mert forogtam közbe, és nem horzsoltam véresre. meg aztán a kezemet leraktam, arról feljött picit a bőr(mind2 ről) meg a kabátom kiszakadt
lejtőn lefele felkaptam 25-30 nál, váltogattam közbe, elértem a 55 öt kb , le akart menni az eleje, énmeg nem engedtem , és rántotam és tekeretem egy kurvva nagyot rajta, és hát estem egy picit...
gyógyulj meg ! az ilyesmi csak azokkal fordulhat elő akik mennek.....
Lünyő, te veszel egy farokidomot és kész. Nem kell ezt tulproblémázni...
Az a DRZ meg vmi wukk szintű emberé lehet, de wukk megyebéli, ez a hirdetés talán miskolci. Az még a berugós verzió.
Biztos volt már valaki közülünk arra!
Gino vagyok Érden lakom.Sóskútra jártok a crosspályára???
jobbulást
Gerinced? Midet verted oda?
Jobbulást!