Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na ilyesmi ....de nem a legjobbak mert nincs összerakva csak rá van dobálva és nem férek hozzá rendesen fotózni!
valami témát dobjatok már emberek mert megöl az unalom
mindjárt küldöm
wááá... király vagy
most voltam pincébe lünyőnek huskyt fényképezni
ez a vég...
tényleg ja...
ja....
na ja...
tényleg kihaltunk
úgy néz ki
aha légyszi... de ez már nem eredeti, amugy olyan volt ahogy mondtad... dupla szélű. De ez a mostani már utángyártott és szerintem kúrva kemény anyag, mert még a matrica is eltörött rajta
meghalunk?
köci mindenkitől az érdeklődést és a törődést
amúgy standarnak jobbulást !...ebből is látszik nem köll menni mint a marha
gyógyulj meg ! az ilyesmi csak azokkal fordulhat elő akik mennek.....
lünyő nem tudom milyen a tiéd...de a huskyknak /a régebbieknek/ dupla a hátsó sárvédőjük széle és mikor venni akartunk mondták , hogy most nincs de lesz tizenhatért néhány hét múlva ....na van egy 4.000 forintos megoldás a 92-93 környéki yz-nek a hátsó sárvédőjéből roppant elegáns és persze jó sárvédőt lehet pillanatok alatt tüsszenteni !!! nekünk már kétszer gyönyörűen sikerült..... ha akarod nyomok fel képet róla
Nem csalódtam benned Zéé...Jó sok hó van felétek, nálunk csak mutatóban van.
Lünyő, te veszel egy farokidomot és kész. Nem kell ezt tulproblémázni...

Az a DRZ meg vmi wukk szintű emberé lehet, de wukk megyebéli, ez a hirdetés talán miskolci. Az még a berugós verzió.
Szia Jézé!
Biztos volt már valaki közülünk arra!
nem mert kijött alólam, és előre estem. a térdem nagyon odavertem, kivülrl semi nem lácik, csak hogy piros, mert forogtam közbe, és nem horzsoltam véresre. meg aztán a kezemet leraktam, arról feljött picit a bőr(mind2 ről) meg a kabátom kiszakadt
Üdv

Gino vagyok Érden lakom.Sóskútra jártok a crosspályára???
lejtőn lefele felkaptam 25-30 nál, váltogattam közbe, elértem a 55 öt kb , le akart menni az eleje, énmeg nem engedtem , és rántotam és tekeretem egy kurvva nagyot rajta, és hát estem egy picit...
50nel? hegyröl lefele kerekeztél joember vgay micsináltál?
jobbulást
uhhh...
Gerinced? Midet verted oda?
Jobbulást!