Pont ma mondta a motorbótos cimbi. Én is ezt kérdeztem a crf-et hesszelve. Állítólag amikor megnő a szelephézag és jobban kalapálja az üléket, azt nem szereti. Valahogy nem tuti az anyaga, vagy mi a rák, de beég a rohadék.
a Hondáknak nagyon jó a motorjuk de az enyémmel mindig van valami. (az egyéb alkatrészekkel)
az yz vel egyik motors haveromnbak sincs rossz tapasztalata. Bocsi hONDÁSOKTÓL az enyémmel ez van... ami nem azt jelenti hogy a szar a honda... hanem azt hogy a yami jobban fekszik nekem
Az én olvasatomban azt, hogy megkapod a vasat, meg a forgalmit, benne a becses neveddel, ami azt jelenti, hogy megfizették az összes szart, ami ehhez kell.
Az egyik srác a csapatból pont ma vett egy crf 450-et a drz 400 után. Hát, gyönyörű az a Honda, bár nem értem, mér olyan szar helyre tették a kiegyenlítő tartályát. Olyan 1,9 körül áll meg neki névre írva, vizsgával. Nem kevés zsé. Nekem ezzel még jobban fájna minden elcsúszás.
97-es, két éve vettem 390-ért, névre írva. Papír szerint 50 lóerő körül van, korlátozottal nem lesz jó sztem. Bár ha azt vesszük, hogy a rendszámot meg a forgalmit nem szoktam magammal vinni, akkor akár nehézpót vizsgával is vezethető.
Ja, amíg nem nyit a póver, olyasmi a hangja, mint egy szimó. Tényleg röhej. De így nem dől szét olyan hamar. Olyan 45 ló körül így is van sztem, utcai gumikkal ezzel az áttétellel 150 körül ment gond nélkül. Az erdei csapáson abszolúte jó ez a teljesítmény, tapasztalatból mondom. Sokféle motor van a csapatban, de nem az számít, hanem a tudás.
Köszi az infókat Valószínűleg nekem is valami hasonló lesz(250 2T), olcsó , igénytelen, és azé erő is van benne A rezót ha szétvágnád és kibeleznéd biztos segítene rajta, meg egy végdobot rá, és kemény hangja lenne. Ezzel a kipurendszerrel mindig elbasszák a mocik hangját a gyártók
Ja, rugózás. Nem rossz ez sem, könnyen lehet terelni. Könnyen állítható húzó-nyomó fokozat elöl-hátul. A villája nem fordított mint a krossznak, ennyi. Persze az újabbak jobbak, ez nyilvánvaló. De ez nem volt két milla, sőt még négyszáz se, névre írva....
Sztem fordulaton kábé úgy megy, mint egy huszonötös krossz. Hozzá tartozik, hogy ennek alig van hangja, valószínű, ha a rezó ki lenne belezve, akkor paprikásabb is lehetne. Nyomatéka jobb, mondjuk enduróban inkább ez a lényeg. Amúgy könnyű, fordulékony, bátortalanul kijelentem, hogy könnyebb vele menni, mint a DRZ 400-zal. Szerviz? Semmi. Különolajzásos, ha kifogy beleborítok egy lityi szintetikus Repsolt, meg időnként légszűrő. Meg persze a láncot disznózsírral futamonként. Jövőre kell majd talán új dugó. Kormánymagasító meg kézvédő kellett csak rá, és mehettem sarazni. Rövid távon nem is tervezek cserét. Ha valaki nem olyan arisztokrata, hogy jó neki a 2 ütem is, abszolúte jó választás, nem csak kezdő szinten. Bárhová felmegy, ahová mondjuk egy 525.
RMX-ről pár szót mondhatnál lécci(szervizigényesség, rugózás, kezelhetőség meg ilyenek) 250-es crosshoz képest milyen erőben van?? Én CRM250-el mentem az alatta maradt a crossnak. A fogyasztás nem érdekel
jah hát tudom nálam sem ez számit csak ugy kiváncsiságbol kérdeztem....van ugy hogy egy nap nekem is elmegy vagy 11-12lityo benzin,de nem sajnálom a mociba....
következönek 250-es cross-t szeretnék(yz,cr)és ezek a gépek mesze nem a kis fogyasztásrol szolnak
Figyejj Spy! CSak a tapasztalatomat tudom mondani. Van, hogy 7-8 liter benzinnel egész délután endurózok. A végén a mosás meg a sprék többe kerülnének ha kiszámolnám. Akkor még hol a láncszett, ősszel az új hátsógumi, az ókliba évente a párásodás mentes plekó, meg ami még nem jutott eszembe. Hidd el, már írtam régebben is,a benzin huszonnyolcad rangú kérdés.
az yz vel egyik motors haveromnbak sincs rossz tapasztalata. Bocsi hONDÁSOKTÓL az enyémmel ez van... ami nem azt jelenti hogy a szar a honda... hanem azt hogy a yami jobban fekszik nekem
RMX-ről pár szót mondhatnál lécci(szervizigényesség, rugózás, kezelhetőség meg ilyenek) 250-es crosshoz képest milyen erőben van?? Én CRM250-el mentem az alatta maradt a crossnak. A fogyasztás nem érdekel
következönek 250-es cross-t szeretnék(yz,cr)és ezek a gépek mesze nem a kis fogyasztásrol szolnak
szoval valami normálisat nekem is kéne szerezni