Hajjaj...Wukk eladja a DRZ-t! wukerzé
Mint olvashatjátk is a legerösebb(tehát csak az övé lehet) és valami külön fejlesztés mivel DRZ Y!!!
Valami durva lehet, csapjatok le rá!
Császtok
Volna egy kérdésem:
a motoromon a gyái idom szilánkosra van törve, megvan minden darabja de már harmadszorra lenne összeragsztva+heggesztve. Gyári idomot ugyaniet nem szeretnék rátenni mert az ugyanien anyagból lenne és az is könnyen törne szét. Valahol nem lehetne valami hajlékonyabb müanyagbol idomot rá csináltatni
Bármien ötlet jó lenne
egyszerűbb ha bsplayerrel csinálod...megnyomod a p-t és elmenti a prgram mappájába
én nem szedek le semmi ilyen szir szart...az lesz belőle h rakhatod újra a winfost
nemtudja valaki hogy az msn-be ami bevan állitva kép amit mások is láthatnak,nem lehet esetleg valami nagy méretben behozni mert a kép már nagyban ninc smeg csak olyan kicisben,és van egy kép a mocimrol mikor még nem nálami volt és kéne nagyban csak enmtudom h hogy
hát lünyö miota montad h törött a sárvédöd,azota azt a hirdetést keresem amiben használt husky cuccok voltak,mert párszor láttam énis,meg fel volt véve a kedvenceek közé de egyszerüen eltünt.
msot beszéltem anyámmal...
valszeg kiváltom a licencet motocrossra 250B re
ezdő mondta hogy mindenféleképpen versenyezzek
spozorokat keresi hogy segitség az egyesületet...
remélem összejön mindent...de ugy néz ki anyám belemegy
bicajal egykerék közben hátraestem vagy 50 nél