Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

neked van 40 ló nekem van 32 arrow rezóval....szerintem meg lesz a 160
elől gyári méret. az mennyi is? megnézem...
elől milyen lánckerék van? nekem 15/43 lesz sm szetten...olyan 160 köré becsülöm a végét...
DRZ vs ~200 2t-hez:

Nekem 44!!!-es a hátsó, és csak 40 lovacska hajtja. 170 a vége.
Gyorsultam aszfalton TSR200-al, de én 2 személlyel voltam. TSR elment, mert nem nagyon tudtam a földön tartani az első kereket, és nem húzhattam annyira, de amikor már bátrabban odaengedtem, akkor a távolság állandósult. Persze ő nyert, de szerintem 1edül kb x lett volna, hosszabb távon meg simán verem. Mindez 44-es hátsó lánckerékkel, S DRZ-vel
Szevasztok felétek milyen idö van mert itt eset olyan 0.1mm hó
Megeszi gyorsulásra is. Mondjuk könnyebb és erősebb így nem nehéz. A DRZ meg nem versenymotor, ez meg az volt valaha. Na mindegy...
KB egy 100assal olcsóbban is lehet kapni WReket, de azokban pl nincs bibmousse (30-40k), és nincs papírjuk sem. Ha akarod akkor még A korl jogsival is elvezeted, mert 24kw van a papírban.
Igazság szerint itthon még nem láttam papíros WR250est. Ennek fényében már nem olyan drága a gép.
Ha meg nem viszik el akkor sem keresedek el, végülis nagyon szeretem. Csak lecserélném egy 4t crossgépre, hogy ne kelljen pöcsölni a benzinnel és jó messzire mehessek
2k2
jól néz ki...évjárat?
ny nyomjál fel arról a dl ről képet
én csak bicóval
szép jó reggelt. na mia téma? mindenki megy csúszkálni?
letöltötd a www.fraps.com ról a programot
majd elinditod
eliditod a vidit is
és megnyomod a videó közben az f9 et, és akkor fotoz egyet
Nyakat!
Hogy bírsz a videóból képet kiragadni?
Najó meguntam
3. pályán nemtok túlmenni
mind1
nam egyek aludni
csinálok sisakkamerás felvételt ma..persze ha nem esik...
csaoooo
Hát ez gecijó főleg mikor tanyázik a krapek
jaja
11re jön hozzám zoli a ktm busszal
jézével? bálint is megy? excvel?
10 óra mulva megyek motorzni
lassacskán már reggel van
Good night!