Nincs műszer, így sejtésem sincs hogy mennyit megy. Hátul csak 48as lánckerék van fent, így végre elverek egy DRZ400E-t, talán 160at mehet. Mindenesetre így nem szoktam járkálni vele, én inkább a technikás szakaszokat szeretem.
Fogyasztás...volt már hogy elmentem vele 7 liter alatt, és nem bántam vele kesztyűs kézzel, de nem is ütöttem. Ha hajtósabb a tempó, és pályázok is akkor nem áll meg 10l alatt. Ehhez viszont már nem sűrűn van bezárva a power..
holnap megyünk veretni csepelre! kérdéses hogy hogy ébredek fel, de lehet hogy le sem fexem este, úgyhogy érdekes lesz, csak szondát ne nyomjanak majd belém úúú de várom már
Csátok!!!!Látom nem nagyon voltatok csapatni Én azért voltam 20perce jöttem meg,gecijó volt!!!!!Volt valahol akkora hó h majdnem fél kereket ellepte!!!
enyém öregebb volt de így nézett ki csak az enyémnek nem volt nagy tankja ...elméletileg 56 ló
amúgy jó bika gép volt ....lehetett menni vele rendesen ...ez is jónak tűnik ...hallgattam a hangját a vidi teljesen normális, nincs rossz bőrben ...lehet vele endúrózni szerintem
Fogyasztás...volt már hogy elmentem vele 7 liter alatt, és nem bántam vele kesztyűs kézzel, de nem is ütöttem. Ha hajtósabb a tempó, és pályázok is akkor nem áll meg 10l alatt. Ehhez viszont már nem sűrűn van bezárva a power..