Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát..
festeget a faszom
inkább kiadok pár ezerért megveszek egy set et..és legalább zsírúl fog kinézni
nekem matricaszett kell meg 2 tubus festék.... megoldom a kéket
én nem
ja az ára 240k... és a 92 esekkel nem vagyok haragban... a dt is 92 es
egy kék idomgarnitúra és jó is
én tavasszal veszek az enyémre..a hóba nagy az esésveszés és nem akarom az ujat szétbaszni egyból:)
kék garnitúra..egy egész tankos matricasett..40ből megvan
Nemtucc te engem sértegetni, ecsém... De tudod, mint a temető felirat: Voltunk mint ti, lesztek mint mi....
nem sértésként mondtam
izületek... hát igen... ez ezzel jár
ha az izületekre gondoltál..
naja az még nemfáj
szépjóestét
úgy szétcsapattuk ma magunkat...orálbrutál volt
Majleszel még te is öreg csataló....
szerintem nem erre gondolt....izületek....
AZ HOGY 20 ÉVESEN HA BORULSZ 1 NAGYOT AKKOR felkelsz és továbbmész.. egy öregbebb csatalónál nem így megy
mi nem fáj?
nemértelek
én nem támasztok alá semmit kerék kotyog elöl hátul...kipu leszakadva,idomok törve,
fötengej majd ki ugrik a helyéröl,teloi hullák szoval..
nem...én nem hallok rajta csörgést,pedig amellett a kics csepp hang mellet ami abbol a pufobol eltávozik még a légyfingását is meghallani ....
Hát, húszévesen még nekem se fájt, ami mostmá igen, de tetudod...
na hazaértem egy kis csocsóból...
nem akartam éjszakázni mert reggel hajnali 10kor kelek..fél11-11re jönnek értem kisbusszal és lépünk motorozni
szasztok hogy vagytok?
nah , én léptem csácsá
A mútkor az egyik srác elcsúszott siratón felfelé az 525-tel. Lefelé borult, telement olajjal. Érdekes volt látni, mert úgy füstölt utána jó darabig, mint a trabi a mosóbenzintől. Sztem baja nem lett a gépnek egyébként.
Én csak kíváncsiságból kérdeztem gerre, mert itt felénk egy 525exc-ét kerül fordul a szervizbe kell vinni, de 2T-ről még nem hallottam rosszat azért kérdeztem.....
Úgy látom, szintén kétütemmel nyomja a srác. Annak meg nem szokott baja lenni....
Szerintem se. Ráadásul friss műszakival, jó motorral volt, nem is kellett rá költenem. Egyébként nem akartam endurót venni. De véletlenül bemetem ebbe a bótba, ott állt használtan a vas. Megteccett, ahogy asztán az endurózás is. Annyira, hogy árulom a kawát.
ŐŐ ezt nem értem most mért kell azt gondolni hogy fikázom... Amúgy 10000km van az exc-mbe ebből 7000 terep sajnos területi adottságokból nem a legkeményebb eddig csak annyi baja volt hogy kipukkant a telószimering elől na bumm 15ér megcsináltáka többi a szokásos kopóalkatrész!! És még mindig nincs csörgő hangja spy kolléga alá tudja támasztani ugye spy ???
gerre ,az exc-vel nem voltak gondjaid?? mert itt a környékben mindenkinek hullik szét a ktm-je