egy kék idomgarnitúra és jó is
én tavasszal veszek az enyémre..a hóba nagy az esésveszés és nem akarom az ujat szétbaszni egyból:)
kék garnitúra..egy egész tankos matricasett..40ből megvan
én nem támasztok alá semmit kerék kotyog elöl hátul...kipu leszakadva,idomok törve,
fötengej majd ki ugrik a helyéröl,teloi hullák szoval..
nem...én nem hallok rajta csörgést,pedig amellett a kics csepp hang mellet ami abbol a pufobol eltávozik még a légyfingását is meghallani ....
A mútkor az egyik srác elcsúszott siratón felfelé az 525-tel. Lefelé borult, telement olajjal. Érdekes volt látni, mert úgy füstölt utána jó darabig, mint a trabi a mosóbenzintől. Sztem baja nem lett a gépnek egyébként.
Én csak kíváncsiságból kérdeztem gerre, mert itt felénk egy 525exc-ét kerül fordul a szervizbe kell vinni, de 2T-ről még nem hallottam rosszat azért kérdeztem.....
Szerintem se. Ráadásul friss műszakival, jó motorral volt, nem is kellett rá költenem. Egyébként nem akartam endurót venni. De véletlenül bemetem ebbe a bótba, ott állt használtan a vas. Megteccett, ahogy asztán az endurózás is. Annyira, hogy árulom a kawát.
ŐŐ ezt nem értem most mért kell azt gondolni hogy fikázom... Amúgy 10000km van az exc-mbe ebből 7000 terep sajnos területi adottságokból nem a legkeményebb eddig csak annyi baja volt hogy kipukkant a telószimering elől na bumm 15ér megcsináltáka többi a szokásos kopóalkatrész!! És még mindig nincs csörgő hangja spy kolléga alá tudja támasztani ugye spy ???
festeget a faszom
inkább kiadok pár ezerért megveszek egy set et..és legalább zsírúl fog kinézni