Mondjuk a DRZ mellett szól, hogy lényegesen felhasználóbarátabb mint monjuk az én gépem, és hobbymotorozni még jobb is, mert nincs vele annyi nyűg. Ráadásul jó kis kanyargós földúton nagy sebességgel a DRZ jobban motorozható. Míg a haverom csak fékez, fordul és gázt ad a DRZvel, addig ez nálam úgy néz ki: fék, vissza 2 gang, ledönt, imádkozik nehogy ilyenkor nyisson a power, egyenesbe rak, nyélgáz, elejét visszanyom a földre. Ha mindezt siketült jól végrehajatni, akkor sikerült gyosan és látványosan beforduni. Hiába is no,amatőr szinten sokkal kellemesebb a 4t. Messze nem fárszt ki annyira mint a 2t brutalitása.
Szóval DRZ-t nem kell szidni, mert arra amire kitalálták arra tökéletesen jó. Ugye DEZS??
Helló mki! Én délutánra tervezem a motorozást..tegnap is voltunk..de nemtom ez a kiba. szél ne fújna, majd le vitt a motorrol De ma sem hagyott alább az ereje.. de útálom..
Ha nem fújna egész jóidő is lenne.. Nah lassan ebédidő azt goooo.. Jóétvágyat mkinek!
jó reggelt! nem esik a hó
remélem faisst most cseréli videóba első c-60-as kazettát mert már egy órája mennek
amúgy mx nekem a power dvd -n is van kis fényképező gomb és csinál fotókat a filmből az is
na felmegyek a hegyre......... tegnap szánkózni voltunk és egy haverom vett egy quadot leheletnyit próbáltam .....lehet élvezni azt is!
Dee.. izéé...
Mekkora gummával volt a 150?
Csak mert nekem a gyári 120 van hátul. Nem tudom, hogy mi lesz, ha egy 150-eset ráraksz. Nem vagyok biztos benne, hogy nem fogja vissza.
150 már meg volt,de még fulladoztunk....szóval hát nem tom...meg lesz az...meg mondjuk csal az óra is 1 keveset...szal mondjuk h 150 meg lesz valójában. de amúgy én is túrázgatni szeretnék 120-130as utazóval..szépen power alatt,jó lesz az
Szerintem meglehet hasalva(nekem is úgy volt), te sem vagy egy ólommadár, 62 vagyok én is...
Bár nekem tényleg nem azért van benne a hosszú áttétel, hogy 1000-el menjek, hanem munkába is jártam, meg túrázgatni a mátrába, és ne forogjon nyélen fél órán át 120-130-nál.
mi lett veled standar?
Szóval DRZ-t nem kell szidni, mert arra amire kitalálták arra tökéletesen jó. Ugye DEZS??
Ha nem fújna egész jóidő is lenne.. Nah lassan ebédidő azt goooo.. Jóétvágyat mkinek!
remélem faisst most cseréli videóba első c-60-as kazettát mert már egy órája mennek
amúgy mx nekem a power dvd -n is van kis fényképező gomb és csinál fotókat a filmből az is
na felmegyek a hegyre......... tegnap szánkózni voltunk és egy haverom vett egy quadot leheletnyit próbáltam .....lehet élvezni azt is!
Szerintem idén még simán fog esni.
jó motorozást mindenkinek..meg nekem is
csao
Mekkora gummával volt a 150?
Csak mert nekem a gyári 120 van hátul. Nem tudom, hogy mi lesz, ha egy 150-eset ráraksz. Nem vagyok biztos benne, hogy nem fogja vissza.
Bár nekem tényleg nem azért van benne a hosszú áttétel, hogy 1000-el menjek, hanem munkába is jártam, meg túrázgatni a mátrába, és ne forogjon nyélen fél órán át 120-130-nál.