Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem nemsokára lesz nálatok is ...
felőlem jöhetett volna a tavasz is már nem hiányzott nagyon a latyak .....a szép tél az tetszik nekem is de így agyonsózva városon nem a legfajább ........hát de nekünk nem jut rendes lassan már semmiből ...ja de a szopásból abból igen!
hát itt sajna nemigen kell szorni zooze
aloha emberek !
hát tiszta szibéria van odakint esik a hó....... 4- 5 centi hó tuti ...de lehet ,hogy több lett reggelre......meg -2 fok ez esztergom belvárosára értendő ......gondolom kint a hegyen meg a réteken még pár fokkal hidegebb van ...úgyhogy fel kell kötni a gatyát a motorozáshoz rendesen .....meg a hóláncot is
laci minek szórod a havat? ez tavasszal elolvad
amúgy most lenne jó ez a cucc
Hát ja nálunk sincsen semi hó .Csak kurva hideg
nagyon meghaltunk...
nállunk csak dér van...
na mindenki havat szor?
ha a gyári kerék akokr sűlyesztett csavarok vannak,azt sehogy nem szeded ki....üss bele egy nagyobb krova fejet és próbáld meg racsnis kulcscsal....ha a mito kerék akkor meg fúrd ki ügyesen,azok a csavarok úgyse kellenek már.....

Na én mára léptem,megyünk a dlért délután jövök csőcső
Szerintem nemsok ádi a 400000 a pista gépéért ha asztnézük hogy műszakilag nagyon rendben van a gép .És szerintem eszt kell ilyenkor megfüzetni.Menyivel jóbb egy zsákbamacska
Reggelt .Hát azért már elég hideg van a motorozáshoz .Tegnap elmentünk egy lájtos turára asztán majdnem lefagyot a pofám olyan hideg volt igaz erdöbe mentünk ugyhogy a nap kilöve .
Már én is, sőt már csináltam kaját is.
mizu a kecskéddel?
szasz:D
szasztok... hazaértem...
he???
köhöm
Hozzáteszem ha jók a felnik nem maradok itthon , nagyon jó érzés akkor motorozni amikor a többiek suliban vannak.
Az volt a legjobb amikor a tanár adott igazolást nekünk sima protekcióból(én vagyok a legjobb progból ), mert hogy sulibörze volt, mi délutánra voltunk beosztva, de akkor már rég vége volt az egésznek (azért egy napot ott voltunk, meg mi csináltuk gépet a börzére, egy csomó órát ellógtunk még emiatt ).
Na a lényeg hogy ekkor mociztunk 100km-t, miközben a többiek bent rohadtak
Széppen sütött a nap, de azért nem volt meleg, kellett felvegyek egy dzsekit szereléshez
pedig mais bizony motoros idö volt
Én meg kiszedtem a kerekeket.
Az is majdnem ilyen jó
80 km et mentem ma motoron ... boccs
Micsoda ? Már gyalog lefagy a tököm