Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nya már kíváncsi vok...várjuk a fotokat
hazaértünk épségben,dlestül nekem tetszik a pariba,majd mutatok képet...a hangja eszmélet durva
Hát az derült ki h hiába tudta szétszedni meg összerakni a motort 1 balfasz gyerek volt!!! Nem nagyon tartotta karban a gépet! Ja vett 1 450es RM-Z t most már meg van hirdetve h 125-ös csere érdekel.Ha jol emléxem akkor még mx77 is mondta neki h erös lesz neki 1 kicsit meg amikor vettük a motort unokabátyám is ! ugyh ennyit a gyerekröl
http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=45339

sztetek?
http://www.hasznaltauto.hu/ker...
Vélemény?
Mennyit fogyaszt?
hát perszehogy benne van az hogy elromlik... én is havertól vettem, a cr t... be is szoptam
Mi derült ki?
hali emberek...itt esik a ho rendesen,és én meg nem tudok kimenni baszameg
na de gerrenek biztos dagad a feje rendesen,hogy meghajthatja a medvét
HEllo
ez a motorvétel kényes ügy sajnos.Leginkább cross gépeknél. De ha ezt a sportot válaszotta az ember akkor ezt belekell kalkulálni h akármi lehet.Ugyan ugy elromolhat 1 felujitott v zsir új motor is. Ma jöttek emg az alkrészek és jövö hétre kész lesz a gép ! Amugy MX2röl sokminden kiderült amikor elkeztük szerelömmel szétszedni motort. Majd sobok neki azért 1 mail h váltson szerelöt mert azt mondta h ö szerelte a motort
Jó reggelt!Hát nálunk hav van az utakon is egy vékony réteg...
Na bazdmeg itt is van hó, persze, hisz most szedtem ki a kereket
reggelt!
jelentem nálunk is esik elég nagy iramban!
Na de mindegy nekem eböl nincs hasznom csak ugy mondtam .És meggyözni sem akarok senkit.
És milyen aluvázasat veszel .Olyat mint a forumon ici MX2-töl és széthulik.Én csak aszt akarom mondani hogy tényleg az ár nem alacsony de a motor jó érted és a jót megkel füzetni
ah jo regelt itt nics hav
Na most már tudom hol lax!!!!
hát figy akkor már én legalábbis hozzáteszek egy kicsit és veszek egy aluvázas 98 ast
Jobbreggel!
Itt nálunk is eset némi hav
váááááááááááá... neeee esett a hó
na mi van elmentetek hógolyózni ?? nagyjából ez van itt nálunk
már a kocsik agresszívoskodnak a ház előtt ...kiderül hamar ki vett téli gumát...meg az is ki nem tud vezetni
Csááááá!!!Esik a hóóóóóó!De zsírat fogunk ma csapani húhúúúúúú király lesz!!!
megyek főzök egy rendes kávét