az lenne a kérdésem...ne nézzetek hülyének ismétlem NE ...naszóval minek köll az a kipuffdugó ha csak a motor áll a garázsba , mert ha mossák akkor megértem.Mondtak oan elméleteket h ne csöpögjön az oil a 2T-ből, de akkoris, nem lefele áll a kipuff rendszerint, meg láttam 4T-n is.PLS mondjátok meg
Próbálja viccesre venni a végén avval, hogy a részegségre utal. De forditva sül el, mert részegen csak őszintébb az ember. Szóval tuti, hogy valami langyi partiba akar meghívni.
kíjja faszom az az mxboy?
Faist jó a géped egy baja van: nem az enyém! lehet hogy tudsz de szeretnélek megismerni egyszer! /lehet nem részegen kéne írnom ide?/
nem igazán értem
van itt egy motorboltos csáó.Sík hülye véleményem szerint.
Ő mesélte hogy mikor versenyzett a mercedeszel akkor az már 10ezret pörgött(a kocsi....) és ő a 200as 4t robijával integett neki és elhúzott...nah itt ásta el magát nálam annak idején.
meg mikor kérdeztem ,h mien jó kis endurot tudna ajánlani ,akkor vmi gilera 50es endurót mondott olyan 6kilóba.....hja de az 90et megy!!!!!!!mondom az kell nekem...
Szóval ő ejti igy a keewayt: KENVAJ
azóta már csak én is így hivom kenvaj.....LOL
motocrossosfiú - január 16. 17:34
Jó videó megadom rá az 5-öst!!!!!!!!!!! Csak azt nem értem miért huz neki a levegőben akkora kib*szot gázt neki amikor szépen is lehet kezelni a gépet !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
csőröst ugrott volna azé húzta amugy...
a nagy szaki aki fikázza a motoromat...és 30 métert ugrik nyáregyházán
na persze...
most hallom van egy újabb betegség: sertéspestis!
majd egyszer motorozás közben elkap minket egy lepkeinfulenza, vagy a benzintrüszentés!
esetleg bukósisakrák! egyre veszélyesebb az élet!
régen a nagyapám lelőtte a nyulat az erdőbe és megettük! de most....
elkell keseritselek evenx,ehhez a motorhoz tapasztalat is kell,nem csak ugy hip-hop ráugrunk és tépem a gázt hisz az kész öngyilkosság kell,most indul is egy ilyen keeway kezelöi tanfolyam abban tudsz kellö rutint szerezni ehhez a mocihoz
KAWA