Visszatérve az EVOra nem volt gyenge a sztori..Az volt a baj, hogy tul zsúfolt olyankor a 4es. Szóval egy rendőr jobban tud haladni, mert a sziréna miatt félreállnak előle. Az evo meg nyomhatta neki, de szembe akkor is jöttek, és nem igen húzodhattak le előle..Szóval egyenes következmény lett ,hogy beszívja.
De 300at sose megy... 240 max... chippel meg vagy 260 körül..
ja persze az még szarabb ha nincs is vasad de valamilyen szinten meg kompenzálja a fájdalmat az,hogy nincs is motorodO05]volt már nekem is ilyen... hosszab távon biztos szivgyötrö érzés az ha nem tudsz egyáltalán smemivel menni,de rövid távon szerintem szarabb ha van mocid és NEM tudsz vele menni értesz nem?
Az a deszka nagyon faja lehet!
Kipróbálnám én is egyszer, gondolom minden motoroscuccra szükség van rajta.Azért 80nál aszfaltot fogni..áhhh, főleg amikor jön veled szembe a sárga 3ajtós...hjujj igazi adrenailn bomba
Amúgy lehet én maradtam le, de mindenkinek változtt a profil elrendezése. Külön vették a képeket és videókat. Ami végülis nem rossz, csak a kép és szöveg maradhatott volna egybe.
uh az gáz,ne is mond....én már 11 napja nem motoroztam már egy idegi roncs vagyok,sokáig nem fogom birni,mert ha nem motorozhatok minnél hamarább akkor ebböl bizony idegosztály látogatás lesz
Hát már g.....ci hideg van már...gyalog is megfagyok nehogy a motoron,meg átépítem a motort sm-é és kezdem szétszedni a dolgokat.....
Hódolatom hölgyem
De 300at sose megy... 240 max... chippel meg vagy 260 körül..
Az a deszka nagyon faja lehet!
Kipróbálnám én is egyszer, gondolom minden motoroscuccra szükség van rajta.Azért 80nál aszfaltot fogni..áhhh, főleg amikor jön veled szembe a sárga 3ajtós...hjujj igazi adrenailn bomba
Amúgy lehet én maradtam le, de mindenkinek változtt a profil elrendezése. Külön vették a képeket és videókat. Ami végülis nem rossz, csak a kép és szöveg maradhatott volna egybe.
Hódolatom hölgyem
boci68@citromail.hu
Nem tudtok eladó 125/50 Aprilia RX-et mert érdekelne!Ha vki tud pls vegyen fel msn-en vagy irjon a fórumba!!!!PLS!!!ű
Elöre is thx!