ebben igazad van de érdekes hogy hála istennek itt kultúrált emberek vannak és nem robbantott bombát! ezért szeretem ezt a fórumot! na meg gerre barátnőéjért! ne nem meg sértődni csak csináljuk a reklámot! remélek gerre büszke vagy!! én nem rakom fel az asszonyt inkább :D
Jó ,csak a politika, az olyan dolog amiért ölre menő vitákat lehetne nyitni, de pl a TB támogatás megszűnéséről és arról hogy Gerrenének jó a buxája jobb-baloldali ember egyaránt egyet ért. A politika csak surlódásokhoz vezetne, és csak rontaná a fórum színvonalát.Szerintem..
Meit kell tudni róla?
Mindent írj le, aztán vágd be egy hirdetésbe.Aztán talán nagyobb sikerrel elmegy.De írd le mit tud(nem a technikai adatokra vok kiwi), mert lehet egyik haverom érdekelné.
már megbocsáss de ennyi erővel motoros oldalon saját ,,BUXA" reklámozás
amúgy semmi bajom mert csinos meg minden :D de szerintem ez egy fórum ami kicsit tény hogy néha elcsúszik a témától de alapban arról volt szó hogy mivel a motocross extrém sport a tb kurvára leszarja ha össze töröd magad! és itt jön be busszal a politika! szóval igazából illik ide! de így már ide illik a barátmőd is ami szintén megy a motoros témához!!!!
Úgy vettem észre a "270el a faluban,SIMÁN" című műalkotást levették köznyomásra.Még vki megirigyelné, és olvashatnánk a hírekben az ujabb motoroshalált.
semmi:D mi lenne! csak olvasgattam a fórumot és hát csodálkoztam hogy ennek a kormánynak még létezik támogatója bármien formában is! amúgy csinos a ,,bukszád"
Mutikámnak elhalálozott a cicája ugyhogy lepasszoltuk neki mind a kettőt,csak akkor látom őket amikor dögönyözni kell.
Amugy tiszta terrorba tartják szegényt,hajnal 4-kor visítanak a zöldségért,és a feneketlen bendőjüket az aranyos kis pofikájukkal leplezik.
Már bocs hogy igy rákérdezek de te nem véletlenül a bikemagos spálya vagy?
Az pedig sajnos alap hogy a zsaruk b@szogatnak az illegális mocik miatt mert b.zik,tehát marad az utifuti vagy a menekülés
Van egy eladó suzuki TSR 125-öm. i.á.:260e Esetleg valaki beszámítja honda cr 125 vagy yamaha yz 125be? Nem akarok többet szopni a zsaruk miatt, inkább veszek utánfutót a kocsihoz.
Télleg, nem látta valaki Standar-t?
Mindent írj le, aztán vágd be egy hirdetésbe.Aztán talán nagyobb sikerrel elmegy.De írd le mit tud(nem a technikai adatokra vok kiwi), mert lehet egyik haverom érdekelné.
amúgy semmi bajom mert csinos meg minden :D de szerintem ez egy fórum ami kicsit tény hogy néha elcsúszik a témától de alapban arról volt szó hogy mivel a motocross extrém sport a tb kurvára leszarja ha össze töröd magad! és itt jön be busszal a politika! szóval igazából illik ide! de így már ide illik a barátmőd is ami szintén megy a motoros témához!!!!
standar,standar,standar,standar.standar.standar merre vagy????!!!!!
Használt, punciszagú bugyogó...Ez kész...
Amúgy a politikát mellőzük légyetek oly kedves a fórumból!
Amugy tiszta terrorba tartják szegényt,hajnal 4-kor visítanak a zöldségért,és a feneketlen bendőjüket az aranyos kis pofikájukkal leplezik.
Az pedig sajnos alap hogy a zsaruk b@szogatnak az illegális mocik miatt mert b.zik,tehát marad az utifuti vagy a menekülés
csak úgy