Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csákány mindenkinek!shabika hogy érteted hogy átcserélte a láncot?Azt mondta a gyerek hogy uj a lánc meg a kerekek is!
Srácok nem szabad extrémsportolni!!!!!!!!!!!!!!!!! ma műtöttek 2 hosszú csavart kicseréltek rövidre kb20 perces műtét és 150000ft lenne,megkaptam a számlát! mennyi lett volna az első 4órás 11csavaros,platinalemezes,drótos fixatőrös műtét?hány milla?
elmész és veszel méterre bovdent és forrasztasz!Vagy ha nem akarsz czinezni akkor elmész egy bovdeneshez viszed magaddal az eredetit és szab neked 1000ért tutit!
mellesleg,vettünk egy ezres dl-t
C11 90/90-21
C 04 120/90-18 *2
C 16 110/100-18
szal.......
mien méretű gumik?
hátsó nincs 100/100 -18
ki kell jönnie
gumik nem kellenek senkinek? még mindig 5e /db
naja...
szerintem kijön 3ból simán
de bontobol,bowdent nem érdemes,kitugya az is meddig birja,jobb az uj
és az utángyártott kijön 2-3ropibol?
bontóból vegyed..vagy utángyártottat,nem feltétlenűl kell gyári hozzá...
Ubuntu. Nekem is ez van. Elég felhasználóbarát.
Hali.Ma faterom bement a Kawasaki boltba,és egy kuplung bowden 6500ft
Per pill ez most nekem kicsit drága,szoval ha valaki bármiféle olcsobb,és jó megoldást tud,vagy van valmi ötlete,az feltétlen ossza +velem
eszem megáll!
//sm.s1.cdnadcom.net/sm/forum-images/t/110/35981.jpg
morgen! bocsi mindenkitől az estéért
Ki milyen Linuxot javasolna nekem kezdő linuxosnak??
na jöcakát! nehezzen mennek a sustorgós szavak! jajjj
hüh basssz ma megint vettem egy rocs robogót! de el is adtam! de a szomszédom mindig leitat! jajj é mégis mozog a főőd::::::::D
A mi korunkban már nem
hülly faszom! faist olvasd el a ,,hang"alá mit írtam :D köcsögök vannak és én is az vagyok! az gáz ha rendszeressen napont abebaszok? amúgyí szép estét!
köszi
na tipegek az ágyikóba...
szeva

ez kb 1 éve volt...azóta nem is próbáltam..majd tavasszal valamelyik pályán nekiállok gyaksizni
Majd holnap pattintok fel róla képet!!De nem nagy ám