Azért nem lehetett igénytelen a gyerek aki ezt a motor csinálta...
Hja zooze csak ma adtam fel, szal sztem csak csütörtökön viszi a postás.
Pista:én is azt mondom ,annyiért már 250es is van!aluvázas
pista akkor hagyd a pi...ba a motort annyira nem lehet olcsó...de meg se mondtad az árát ....vagy csak én nem emléxem rá !ha jó és 300 -ért odaadjákakkor esetleg elgondolkodnék rajta de nem erőltetném nagyon amúgy mert gondolom 500-at akarnak érte ...azért meg már motort is kapni ...
amúgy mi ez a nagy ragaszkodásod a huszonöcsikhez ??.....nem volna inkább jobb a kettőötven ?
Arányaiban nem rossz látatlanban.De nekem nem kéne. Meg ki tudja meddig ciripel majd benne az a 160köbös dugó.Főleg a főtengelyre lehet hasznos hatásal ,az élettartam rövidítésében...Meg mennyit ehet....mondjuk vmit vmiért
99. oldalon van egy olyan vidi hogy csanaki ride2. annak valaki nem tudja mi a szám címe ami alatta megy????????????????? ????????????????????????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????
megvan álmaim motorja!
Majdnem zsír uj, karcmentes!!!! és rendszámos
www.hasznaltmotorok.hu/hirdete...
Hja zooze csak ma adtam fel, szal sztem csak csütörtökön viszi a postás.
Pista:én is azt mondom ,annyiért már 250es is van!aluvázas
amúgy mi ez a nagy ragaszkodásod a huszonöcsikhez ??.....nem volna inkább jobb a kettőötven ?
http://www.diseno-art.com/images/bmw_helmet.jpg