Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is ezt próbálgatom!!!De majd talán 1-2év múlva majd megy nekem rendes nagyban is!!
óriási whip
Ez is új vót valaha!!!!
Nagyon nem mindegy ,hogy egy gépet minden héten2-3szor 3 órákat nyűzik a pályán, aztán a hétvégén kihuzzák a lelküket is a versenyen ,

vagy csak vki a hétvégén felül rá, és veret vele 2-3órát a pályán,esetleg ugy mint zozze endurózik vele.
Nagyon nagyon sokat számít!
jaja
ügyes a szerelőm
zsir hangja lett
az a lényeg h menjenek a gépek és lehessen kenetni 1000rel
na megyek én is csáo
naja..
most az enyém is disznó lett
léptem... csövi
hát a Cr ha meg lesz csinálva akkor tudom h le van szervizelve
huba... mondjuk nekem is a cr nél 70 volt a javítás... + 20k azaz 90 rongy.... a 70 ből 60k tuti spórolunk ha én csinálhattam volna... de haverom nem hagyta... de 1-2 hónap és kiperkálom neki a maradékot és akkor teljesen az enyém lesz a cr
milyen verda?
Még nincs kész! unokabátyám rendezi az alkatrészeket és igy 30% kedvezményemlesz olyan 100ba lesz. csak még a himbacsapágyak kérdésesek. de most lesz 1 fasza motorom amiröl tudom h fel van ujitva
hát ja...
nekem a power esett széét....de most erről nem tehetett senki...
170ropimba került...
neked mennyibe fájt a szerelés?
De ugy e ez benne van a pakliba aki ilyen motort vesz az legyen ezzel tisztába
ugye..mitmondtam amikor megvetted....hogy versenygép...szét van hajtva..nemhittetek nekem...
Hellosztok
Pista sajnos mondani mindent lehet!Nekem is azt mondta a gyerek h 4 orás a dugo a Cr-be, nem is volt vele semmi gond kicsit csörgött azt hittem h meguszom majd dugo cseréböl.Mult vasárnap még mentem vele semmi gon nem volt.Levittem a szerelöhöz nicasil elszállva gyürü törve, hajtokar log, csapágyak lognak, ...! Szerelö is azt omndta h ezt nem gondolta vna de sajnos ez van
léptem szasztok
Igen azt mondta a gyerek hoy most volt dugo csere meg még járatos!Meg uj láncszet!
namtom de valami 4T ben gondolkozok.... rmz, yzf ,crf, kxf 250 esetleg husky tc 250 van rajta önreccs
sztetek meik a jo? naon crf hez huzok
Hát még csak képröl!
szia ..hát így képről ami látszik ......szerintem elmegy ......kicsit megszépítgeted ...aztán motorozol vele
a blokkon a csavarok meg ilyesmi normálisnak tűnik mintha nem lett volna szétszedve az alja ......a hengert azt már veszegették lefelé dehát valahogy ki kell cserélni a dugót !
remélem hangja jó!?
Pista személyesen is láttad már a mocit? vagy még csak fényképcsere történt?
Kösz szépen ,hogy utánnakérdeztél Faisst!