huba... mondjuk nekem is a cr nél 70 volt a javítás... + 20k azaz 90 rongy.... a 70 ből 60k tuti spórolunk ha én csinálhattam volna... de haverom nem hagyta... de 1-2 hónap és kiperkálom neki a maradékot és akkor teljesen az enyém lesz a cr
Még nincs kész! unokabátyám rendezi az alkatrészeket és igy 30% kedvezményemlesz olyan 100ba lesz. csak még a himbacsapágyak kérdésesek. de most lesz 1 fasza motorom amiröl tudom h fel van ujitva
Hellosztok
Pista sajnos mondani mindent lehet!Nekem is azt mondta a gyerek h 4 orás a dugo a Cr-be, nem is volt vele semmi gond kicsit csörgött azt hittem h meguszom majd dugo cseréböl.Mult vasárnap még mentem vele semmi gon nem volt.Levittem a szerelöhöz nicasil elszállva gyürü törve, hajtokar log, csapágyak lognak, ...! Szerelö is azt omndta h ezt nem gondolta vna de sajnos ez van
szia ..hát így képről ami látszik ......szerintem elmegy ......kicsit megszépítgeted ...aztán motorozol vele
a blokkon a csavarok meg ilyesmi normálisnak tűnik mintha nem lett volna szétszedve az alja ......a hengert azt már veszegették lefelé dehát valahogy ki kell cserélni a dugót !
remélem hangja jó!?
vagy csak vki a hétvégén felül rá, és veret vele 2-3órát a pályán,esetleg ugy mint zozze endurózik vele.
Nagyon nagyon sokat számít!
ügyes a szerelőm
na megyek én is csáo
most az enyém is disznó lett
nekem a power esett széét....de most erről nem tehetett senki...
170ropimba került...
neked mennyibe fájt a szerelés?
Pista sajnos mondani mindent lehet!Nekem is azt mondta a gyerek h 4 orás a dugo a Cr-be, nem is volt vele semmi gond kicsit csörgött azt hittem h meguszom majd dugo cseréböl.Mult vasárnap még mentem vele semmi gon nem volt.Levittem a szerelöhöz nicasil elszállva gyürü törve, hajtokar log, csapágyak lognak, ...! Szerelö is azt omndta h ezt nem gondolta vna de sajnos ez van
sztetek meik a jo? naon crf hez huzok
a blokkon a csavarok meg ilyesmi normálisnak tűnik mintha nem lett volna szétszedve az alja ......a hengert azt már veszegették lefelé dehát valahogy ki kell cserélni a dugót !
remélem hangja jó!?