mellesleg télleg szánalmas... de annyira hogy szakadtam a röhögéstől amikor megláttam.
a link alapján azt hittem hogy vmi együttes vagy vicces oldal... mint a cukivagyok.hu
egyre lejjebb és lejjebb fog épülni ez a csicska ország,a sok fizetés ez az amaz....nemtudom melyik megyében kell fizetni még azért is,hogy az esö lefolyik a csatornán vagy valami ilyesmi beszarás..lassan ha már csak a kuton akaork tankolni azért is fizetni kellesz plusz rá a tankolt mennyiség ára
...hát visszatérve erre a tbs dologra...sztem nagy mocskosság...eddig mindek fizettük?Most meg mindenért lehet perkálni..anyum mulkor átment venni a gyogyszertárba algopirint, benuront, ezek csak fájdalom csill...és otthagyott egy csomó kesst...a hülye dobozdíj miatt
idióta fiát hozta el edzésről(gondolom)
nyitotta ki az ajtót,én meg besurrantam előtte
bele kelett volna építeni a szemcsijét a fejébe...mint annó egyik osztálytársamnak..szal gyakorlatom van benne
a link alapján azt hittem hogy vmi együttes vagy vicces oldal... mint a cukivagyok.hu
MELLESELEG az egyik tagnál láttam kinn msn en.... de sztem csak poén az oldal
barátnő az van... de neki inkább nem mutogatom...
ZZOOOOZZZZIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
48 380ft ért
www.rmcmotor.hu
gyurcsányt kéne
nyitotta ki az ajtót,én meg besurrantam előtte
bele kelett volna építeni a szemcsijét a fejébe...mint annó egyik osztálytársamnak..szal gyakorlatom van benne