Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a tinibugyi meg LoL .
Sikerűlt egy kis videót a mardék anyagból összeállítani, már fennt is van...
Figy, lehet hogy tényleg jól keres vele
mellesleg télleg szánalmas... de annyira hogy szakadtam a röhögéstől amikor megláttam.
a link alapján azt hittem hogy vmi együttes vagy vicces oldal... mint a cukivagyok.hu
tarjáni bontó
FÉLRE NE érts... nem az enyém az oldal...
MELLESELEG az egyik tagnál láttam kinn msn en.... de sztem csak poén az oldal

barátnő az van... de neki inkább nem mutogatom...
ehh
csá valakinek nincs komplett kapcsolo dt hez a világitáshoz
szerezned kéne magadnak egy barátnőt
ádi hát már nem azért de ez elég igénytelen....pff....
offf: www.tinibugyi.uw.hu VALAKI???
ahh non nem lex ennek jó vége....
egyre lejjebb és lejjebb fog épülni ez a csicska ország,a sok fizetés ez az amaz....nemtudom melyik megyében kell fizetni még azért is,hogy az esö lefolyik a csatornán vagy valami ilyesmi beszarás..lassan ha már csak a kuton akaork tankolni azért is fizetni kellesz plusz rá a tankolt mennyiség ára
AZ R.M.C. nél van olajos kuplung!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ZZOOOOZZZZIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

48 380ft ért

www.rmcmotor.hu
...hát visszatérve erre a tbs dologra...sztem nagy mocskosság...eddig mindek fizettük?Most meg mindenért lehet perkálni..anyum mulkor átment venni a gyogyszertárba algopirint, benuront, ezek csak fájdalom csill...és otthagyott egy csomó kesst...a hülye dobozdíj miatt
csao
gyurcsányt kéne
szasz man kit kell le epiteni zeroba
biztos van,csak fel kell keresni.neten találtam én is és 1000ért csináltattam tartalékokat is
A szemüvegét ne bántsd , az drága, a kilincset építetted volna bele a fejébe
idióta fiát hozta el edzésről(gondolom)
nyitotta ki az ajtót,én meg besurrantam előtte
bele kelett volna építeni a szemcsijét a fejébe...mint annó egyik osztálytársamnak..szal gyakorlatom van benne
errefelé sajna,külön bowdenes emberke nincsen faterim meg azt mondja nem éri meg cinelni meg stb...
Nem az a lényeg
de a biztonság kevéért adhattál volna neki egyet