már azért is kell fizetnem ha pl megbetexem....
mert ugye ha akarok egy algopirint...be kell mennem a háziorvoshoz..és fizetnem kell neki 300forintot hogy vehessek gyógyszert...
hát ez az!Félretoltak és egy alkoholistát műtöttek előttem aki 4edszer jött vissza,h hasbaszúrta magát és nem akar élni!neki se munkája semmi,vagyis a mi tbnkből finanszírozzák a hülyeségét!nekem meg ha valami bajom lesz 15évben egyszer akkor azt meg fizessem akkor milyen alapon vontják a tbt havonta,ami nem kevés lóvé
fén eccer kihivtak a mentőket egy részeg papihoz..
hanyatt esett a betonon...gecinagyot koppant a feje..ölött a vér meg minden..ocsmány volt...
kihivtma őket és kb 10 perc mulva ott is voltak
Nem fizeti a jövőben a tb azok ellátását, akik vízisí, jet-ski, vadvízi evezés, magashegyi expedíció, hegy és sziklamászás (az V. foktól), barlangászat, bázisugrás, bungee jumping, falmászás, roncsautó (auto-crash) sport, rally vagy hőlégballonozás közben sérülnek meg. Kivételt képeznek az életmentő beavatkozások, azok ugyanis továbbra is ingyenesek maradnak azoknak is, akik extrém sportok közben szenvednek balesetet.
Szerintem a kurva anyjukat, én is ugyan úgy fizetem a tb-t, még a büdös életben nem voltam korházban, és elesek a bringával akkor már fizethetek 400at? És mi van ha nincs ennyim? Akkor hagynak megdögleni?
jól szájba kelett volna basznom multkor amikor betolakodtam elé az uszodában
mert ugye ha akarok egy algopirint...be kell mennem a háziorvoshoz..és fizetnem kell neki 300forintot hogy vehessek gyógyszert...
hanyatt esett a betonon...gecinagyot koppant a feje..ölött a vér meg minden..ocsmány volt...
kihivtma őket és kb 10 perc mulva ott is voltak
ja de ott michelint meg pirellit
összesnek az éle le van gömbölyödve..meg szét vannak kopva mint az enyém
motorozás az nem
mizu veled?
nézelőcc már az új géped után?