Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én más szót mondanék rájuk
Orbán se lenne jobb, mindegyik ugyanolyan nagy görény
szopja le az összes faszomat gyurcsány...
jól szájba kelett volna basznom multkor amikor betolakodtam elé az uszodában
Szasztok mi a helyzet erre felle?
Ha nem tetszik el lehet menni
már azért is kell fizetnem ha pl megbetexem....
mert ugye ha akarok egy algopirint...be kell mennem a háziorvoshoz..és fizetnem kell neki 300forintot hogy vehessek gyógyszert...
hát ez az!Félretoltak és egy alkoholistát műtöttek előttem aki 4edszer jött vissza,h hasbaszúrta magát és nem akar élni!neki se munkája semmi,vagyis a mi tbnkből finanszírozzák a hülyeségét!nekem meg ha valami bajom lesz 15évben egyszer akkor azt meg fizessem akkor milyen alapon vontják a tbt havonta,ami nem kevés lóvé
Dehogy fizetek, nem ér az semmit
fén eccer kihivtak a mentőket egy részeg papihoz..
hanyatt esett a betonon...gecinagyot koppant a feje..ölött a vér meg minden..ocsmány volt...
kihivtma őket és kb 10 perc mulva ott is voltak
gyuri..az ilyen gumikat jociéknál 1000-2000ft között kapom
ja de ott michelint meg pirellit
biztos majd fizethetsz az életedért részletbe is!
azért ezek nem 80-90%osak
összesnek az éle le van gömbölyödve..meg szét vannak kopva mint az enyém
Senki, de ha mondjuk elesek bebaszom a fejemet, és valaki más hívja ki a mentőket(ez asszem ebben az országban nem fenyeget )...
Nem fizeti a jövőben a tb azok ellátását, akik vízisí, jet-ski, vadvízi evezés, magashegyi expedíció, hegy és sziklamászás (az V. foktól), barlangászat, bázisugrás, bungee jumping, falmászás, roncsautó (auto-crash) sport, rally vagy hőlégballonozás közben sérülnek meg. Kivételt képeznek az életmentő beavatkozások, azok ugyanis továbbra is ingyenesek maradnak azoknak is, akik extrém sportok közben szenvednek balesetet.
bazz de ki az a fasz aki mondjuk megmondja hogy bmx ezés közbe törte el a kezét...ha tudja hogy neki kell állni a számlákat..
Szerintem a kurva anyjukat, én is ugyan úgy fizetem a tb-t, még a büdös életben nem voltam korházban, és elesek a bringával akkor már fizethetek 400at? És mi van ha nincs ennyim? Akkor hagynak megdögleni?
bringa falmászás rafting jtőernyőzés..
motorozás az nem
80-90%...
én konkrétan a bmx et hallottam,hogy az.
Biciklizés ugye nem extrém sport?
hát lassan,de csak hobbyzni fogok,mert rohadt drága a korház.
Vagy haza kell bicegni, és véletlenül leesni a létráról..... amúgy a motorozást ugy tudom nem sorolták be extrém sporág közé.
szeva gabi
mizu veled?
nézelőcc már az új géped után?
Ujjak azok a gumik?