Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kemény lehetet a srác gondolom jó soför lehetett .
Szép estét!
semmi nincs benne
nem éri meg vissza keresni
milyen video??pontosan hanyadik h.sz?
lejebb van 1 link... ott van a kép mellett egy kamera ikon
Csákány áðißá€$i hol van az a videó?
üdvözletem az evo s srácnak... kár hogy a végét elkúrta... a zsaruknak én sem álltam volna meg
Szasztok mi a helyzet
Képzeld el mien hangja van a terepguminak, mint egy traktor, kén már egy országuti bringa is , áá mégse abba semmi poén nincs
az zsír
Rózsadombon a mérő 111et szokott mutatni (ez 80-85 a valóságban, ed az autósok néznek egyet amikor letolom őket)
Fasza lehet, a tvben mindig megnéze őket
Bringával is szoktam neki tolni, de ez azért sokkal durvább lehet
Simsonnak?
Azt tönkretenni nem lehet, a simson mindig csak magától megy szét, ha megpróbáltuk kinyírni soha se sikerült, ment az festék eddző folyadékkal is
amugy a fa megvan még
ami fából van az a buttboard
ami fémből van az a streetluge
2-3 éve kint voltunk ausztriában és csináltattunk egy streetluge ot...
szal most kettő van
Ja már láttam olyat is de nem hinném hogy használ neki!!!
Simot is be lehet, csak értelme nincs
Csak egy deszka kell, megyek és csinálok is egyett, fogog egy deszkát és ráscsavarozok négy csapágyat
Ja vannak ilyen dolgok........volt hogy hátrafelé toltuk be!!!!!De komolyan!!!!
nyáron bármikor
Haveroméknak volt egy bukócsöves meg minden, 100al felborultak vele a szántón, pici darabokra tört az egész, neki meg semmi bajuk sem lett
80al még bringával rendbe van, de egy ilyen deszkán elég félelmetes lehet... hol is lehet kipróbálni?
Ilyet láttatok már????
1 ik haveromnak is volt meg van is Trabija!!!Múltkor (2hónapja )mentünk erdőbe 1 et azt út 3negyedén be volt húzva kézifék!!! Meg ki is tört a hátsó lámpa meg lökhárító is kapott...................................
bratyóm az alsó
havernak nemkell mondani kész sufniman megcsinál mindent!!!De nembaj 5ezerért mind 1 1tank benzint ki fogyasztunk azt leadjuk vagy bebasszuk valami szakadékba!!