Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

méég képek
Elég gecik voltak szerintem
a tenkból és "szívom" ki a bönzájnt
de azért kellett hazajönnöm mert faterja nagy meglepetésre nem a sprinterrel jött maibe ugye elfértünk volna böven hanem egy kis peugeottal-és elhuzák a mocit a cimbihez és mentek haza...ezért kellet jönnöm
fostál mi hazadobhattak volna ha már te is fain voltál és megvártad az apját vele,nem pedig leléptél haza
Ez egy dakarváltozat... 2 felé van osztva a tank egyibe benzin másigba meg sör ,de a barátom látható azon a képen
szevasztok...énis voltam am csapatni egyik haverral,nagyon fasza volt
csak a végére sajna becsuszott egy kis müszaki hiba és mikor jöttünk volna hazafelé havernak olyan 16:30körül elszakadt a lánca,igy aztán fel kellet hivni a faterját h jöjjön értünk mert a táv több mint 10km lett volna,és azon végig tolni erdöben este a mocit nem gyerekjáték aztán mikor megjött a faterja akkor jött a meglepetés nem viszik haza a mocit hanem ott a faluban egyik cimborájánál lerakják,na akkor én jöhetek hazafelé erdöben este a sötétben lámpa nélkül mit ne mondjak,kicist meglepö volt hiába jol ismertem a teperet egy-két lyuk elég fájdalmas volt még egy fát gyüjtögetö appokt is majdnem elbazstam de szerencésr ehazaértem..
Nincs kondi asztán a tangbol szivod a levegöt .Vagy mi a szösz
Na szevaztok...megvolt a mai csapatás is ...a képek kicsit elmosódottak
Jó nyomod gabi
Szevasztok!!

Mi a véleményetek a Suzuki tsr 200ról?akinek volt, van vagy tud róla valamit az írjon lécci!mennyire bírná a krosszpályát?
tegnap tudtam emg este 10 kor...
egyik haver ment...reggel 9 kor...de fél 6 ra értem haza partiból..valahogy nem volt ekdvem elmenni vele
mik?
voltál?
kawa teszt vót ma nyáregyházán
na gépet összeraktuk úgy ahogy...teló folyik mint a picsa,fékek elég szarok,lánc is szar...de azért motoroztam egyet,meg holnap is fogok
isteni
voltunk dunabogdányban kajcsizni,motorozni király volt.sok sok motorossal taliztunk
kívánok zenészúr
aloha!!!
de én itt le is zárom az eszmecserénket,mert szeméjeskedést csinálsz belőle,pedig én csak álltalánosságban mondtam és ha értenéd amit írok egyet is értenénk.sok sikert a CR250 hez abban nem fogsz csalódni nagyon jó motorok ezt nem a forumon mondták,hanem saját állmenői tapasztalat remélem valamikor még összefutunk,ha másnem a csolnoki versenyen,majd kiintek neked a leugróról minden jót!Gratula az ikrekhez,meg a szép asszonykához,motoros lagzihoz balesetmentes szezont neked

Nem adod föl

Egyébként szeva
Nem rád gondoltam,ott azért nem tartok még a 10.körben sem,h Xr400 ellen küzdjek,mégha állmenő is vagyok Nem azért mintha lenéznélek biztos jól nyomod,/de egy soft enduró nincs egy kategóriában egy hard crossal/azokra írtam akik hallják ha valaki megy a pályán és előszedik a falu bikáját gyorsba,h ne essen csorba a becsületükön,csak hát álltalában 1 körös menők ezek a srácok,mint már kifejtettem és talán azért nem érnek el komoly eredményt mert kondi nulla Nem gondoltam itt egyikőtökre sem,mert nem is ismerlek titeket,álltalánosságban beszéltem!!!! Ezt az Evertezést,meg nem mindenki vb menőzést meg haggyuk már a 10 évesekre mindenkinek megvan a szintje mtx80 asnak is,neked is nekem is Tóth Ádámnak is,Korinak is.Csak te sem örülnél neki,ha hozzánk eljönnél motorozni és szépen amikor már félórája nyomod valaki mintha az élete ettől függene nyakadbaugrana,nekedmenne...stb.szerintem a vasárnapi motorozgatásnak nem ez a lényege,erre vannak a versenyek!!!!!Abban igazad van,h ez sokhelyen van így de le is nézik mindenhol az efféle magatartást.ha meg vendégségbe megyek hozzátok edzeni nem azért teszem,h megfeleljek a falu keménymagjának,hanem hogy bírjam a versenyt 25percig is,ott mindenki megmutathatja mire is képes