Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Szecsu. Mindkét dologban igazat adok neked. Azért a pár képsorért is a végén úgy kellett könyörögni a gyereknek, hogy vegye fel.
A hétvégén ha jó idő lesz, akkor az a minimum, hogy tiszteletedet teszed a pályán végre motorral is :)
Ja és kíváncsi vagyok a nagy dobásodra! :)
na bringások takarodjanak. ez nem a vatera
Bringa alkatrészt nem számítasz be? Amúgy az első nem érdekel, bocsi.
lényag az hogy a tavaszi szünet idejére tervezzétek.. nekünk 2 hét lesz. ha nem jön össze akkoor vmielyik hétvége én megyek az tuti. a videóról nézve nagyon tetszik a pálya
Szeva.Jó hallani felőled.mi a helyzet a vizen? A csapattal/mármint a Fair-Play tagokkal/ugy dumáltuk meg hogy a nyílt napot március végefelé tartjuk,természetesen idő függvénye is.De minden érintettet időben értesítek itt a fórumon és az egyesület lapján is.
Számítunk a részvételetekre,ne feledjétek.
Na mára részemről ennyi.Csomó dolgom van a nap hátralévő részére.
Szeva mindenki!
jaja. nálam a bringa csak kutyafuttatásra van.
no meg most megemelték a bérlet árát. még 1 ok hogy megin motorral menjek mindenhova... remélem hétvégén már össze tudom rakni a vasat mert érdekes lenne a cr el begurulni a suliba.
meg 3k másfél tankolás a dt be. 4k ból meg eljárkálok egész hónapban és nem csak suliba
érdekel 12be?

nekem caprine highlander van rst telóval...lószar
persze
cikket is ő irta meg a képet is ő csinálta
Sok hülye bringás van itt

ő rakta be?vagy mivolt?
Egyátalán:
mikor lesz nyíltnap?
vicces volt...még jó hogy bratyóm volt az egyik szerkesztő
Szeva Csabi.Megnéztem a videót,és meg kell hogy jegyezzem igen jónak minősítem.Kettő azaz 2 dolgot hiányolok belőle, az egyik hogy a pálya felső részén kevés felvétel készült,valanint hogy ÉN nem vagyok rajta!!Igaz ott sem voltam,de valahogy rá indigózhattál volna .Amúgy tényleg zsír.
Más.
Úgy hallottam hogy a hétvégére 15-17 fokot mondanak napsütéssel.Ha ez igaz előásom valamelyik vasat és tuti hogy nem maradok ki a zúzásból!!!
Amúgy nagy dobásra készülök motorügyileg,de bővebb infó csak ha biztossá válik.
Biztos meg az, ha bent áll az új szerzemény a műhelyben.

megnézném
legközelebb meg ez lesz benne... erdei út rongálás
szopd ki
az én bicózásom azért ennyire nem extrém
3. képen úgy nézel ki mint 1 puli bazmeg
és az általatok váltott az milyen?

ez a helyik ujságban volt benne..mint "padkarongálások"
szeva mikor lesz a forumos motorozas,
igazság szerint én szeretném megkapni érte azt a 12t..de mondj vmit.....metzeler enduro a 3.00*21
nem én..muterom biztositós[O01
alliazn-ál (hungária)