Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem hát
Csak nem biztosítási üzletkötő vagy? A múgy aki vált versenyzői licencet bármely szakágba a MAMS rendszerében,annak biztosítást is kötni kell.Tudomásom szerint a sportbiztosítások közül az általunk váltott a leg előnyösebb mionden szempontból.Aki viszont nem tagja semminek annak valóban nem árt váltani valamit!!!
Ha tudsz küldhetnél valami anyagot e-mail-ban az álltalad favorizált biztiről,hátha néhányunk olyat is kötne kiegészítésül.Kössz.
Kéne kép, meg akkor mennyi együtt a 2?
milyen adó? radiovan? amit én reklámoztam?
Pedig nem is extrém a bringa....
jaja
hu az szivas te ez a radjo addo total cool
csao
jól
nemtok bejelentkezni a fakin msnbe
Szasztok hogy vagytok?
ha valakinek kéne bármilyen bizti akkor szójjatok
nekem van egy pár balesetbiztositásom...szal nekem mind1 mit fizet a tb és mit nem
egy csont törését majdnem 20ropit kapok...kislábujjért is
van 1 metzeler enduro gumim is 21 es 90/80 asszem és azért 7t kérek. az is szép állapotú.(4 ezret keresek a 2 gumin ez így leírom,olcsobban nem adom,vmiből élnem kell )
a mégse után lemaradt egy vessző
n legalább a motorozást leszedték, de a bicót meg a deszkát még mindig extrémnek mondják pedig nem is az
Pedig az, de mégse értitek?
Tetszik a gumi, csak még körbe nézek.
Első guma is kéne! Van valakinek. 40% aszfalton megyek, milyen gumit vegyek. Nem krosszozok, csak terepezgetek. De ha városba be kell ugrani, nem akarok minden sarkot feltörölni a szép új kabcsimmal. 5let?
na az fasza!
hát lehet nem éri meg visza olvasni...
na megyek kimosom a légszűrőt....
Helló mindenki!!! Sajna még nem tudtam beleolvasni az elmúlt napok termésébe,úgyhogy csak arról írok ami szerintem közérdekű.Ez a tény nagyban befolyásolja a motoros társadalom további működését!!Tehát a hír:A motorsportok"extrém" besorolását a parlament vizsgálta,tárgyalta és úgytűnik hogy a MAMS-naka megfelelő kapcsolatai valamint a sportdiplomácia révén sikerült elérni hogy arról a bizonyos "listáról" töröljék a sportunkal kapcsolatos bejegyzéseket.Azaz a motorsport nem extrém . Na nekilátok a visszaolvasásnak. Még jelentkezem!
michelin t63 endurocross 90%os kb....képek 1-2 oldallal ezelőtt
nem tom....kintről hozottat le lehet..szentem így itthoni motornál felejtős ha nincsenek származási papírok....de jelenesetben mondjuk 1 125ös gépnél évjárattól függően olyan 50 lenne a regadó+50 a vizsga,biztosítás,névreírás.....
Milyen gumi????
Sziasztok.most veszek majd új dugót.Az lenne a kérdésem hogy szerintetek muszály új tűgörgőt is venni?mármint felülre.
szal a mi xt-nket is lelehetne? kira
me van rajta minden, index,féklámpa, helyzetjelző,első lámpa, duda, rendszámtáblatartó, második lábtartó, meg minden kutyafasza
magyarul le tudnám rendszámoztatni az crm-et? milyen papírok kellenek hozzá?
Szia zoozee. Azzal vagyok én, meg a Kronreiffel is :) Szóval két idősebb öregúr komótos endurókkal, meg a fiaik visítós krosszmotorokkal a csapatból :) Remélem kedvet csináltam a tisztelt fórumos társulatnak a csolnoki pályához.