amúgy hallottátok a mókát h csökken a regadó(ez mondjuk már régebbi móka),ugye februártól olcsóbb...és MEGSZŰNT A 10 éves korlátozás is...szal most már bármit letudsz rendszámozni,asszem talán csak euro2es motor kell hogy legyen...de egy 92-93 körül gépet kurva jó árba kapsz meg kint....és pl néztem ma,2000es rx hazahozatallal,rendszámmal megállna 350be....csak hát eladni necces lenne....
Srácok én tudok michelint emberi áron, c10-es 13.000 (100/90/19) de a starcrossra meg a crosscompetitionra is azt mondták hogy hasonló áron tudják adni csak össze kellene állni minnél többen.
aloha !
na végre be bírtam jönni sportmocira mert baszakszik valami és nem bírok belépni ..........de xp megy a p...-ba valamelyik nap mert már bekakilt...........
látom leoltottátok nsr 125 -ös topikot nagyon gecik vagytok
/de azért az tisztán kihallatszik a beszédükből , hogy fogalmuk sincs milyen lehet egy crossgép/
amúgy remek idő van és jól kimotorozzuk magunkat .................remélem ti is
faisst baszogassad szerelődet , hogy mehessünk egy egri vár turnét hamar jézével
amúgy ennek a meleg januárnak majd megisszuk a levét valamikor..........májusba korcsolyázni fogunk lehet
na majd ha sikerül dobok fel pár képet mert történtek csodák az erdőben csak míg a képeket nem birom nyomni addig nem lövöldözök poént...
www.online.rtlklub.hu/videotar...
na végre be bírtam jönni sportmocira mert baszakszik valami és nem bírok belépni ..........de xp megy a p...-ba valamelyik nap mert már bekakilt...........
látom leoltottátok nsr 125 -ös topikot nagyon gecik vagytok
/de azért az tisztán kihallatszik a beszédükből , hogy fogalmuk sincs milyen lehet egy crossgép/
amúgy remek idő van és jól kimotorozzuk magunkat .................remélem ti is
faisst baszogassad szerelődet , hogy mehessünk egy egri vár turnét hamar jézével
amúgy ennek a meleg januárnak majd megisszuk a levét valamikor..........májusba korcsolyázni fogunk lehet
na majd ha sikerül dobok fel pár képet mert történtek csodák az erdőben csak míg a képeket nem birom nyomni addig nem lövöldözök poént...
most összetöröm a számítógépet ....sziasztok