Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jo de nincs annyi pénzem....vagyis lenne, de ha most megveszem akkor nem tudok tankolni...adja magát...
nem hallottam , de nem lenne rossz
amúgy hallottátok a mókát h csökken a regadó(ez mondjuk már régebbi móka),ugye februártól olcsóbb...és MEGSZŰNT A 10 éves korlátozás is...szal most már bármit letudsz rendszámozni,asszem talán csak euro2es motor kell hogy legyen...de egy 92-93 körül gépet kurva jó árba kapsz meg kint....és pl néztem ma,2000es rx hazahozatallal,rendszámmal megállna 350be....csak hát eladni necces lenne....
ja, ugyláccik mindenki tanul...
te ne suli hatásozz,vedd meg a gumit........holnap föci doga meg felelés meg nem tom azt beteg lettem...kúl de télleg,nem direkt.....geciszarulvagyok
suli hatása
döglünk
nah apa hazajött... meg is lett hidetve a gép a neten jövö7en meg az ujságban jelenik meg
vki vegye meg a gumit,5ért adom,kell a pénz!
jah
Hova tünt kishapsi Már nagyon régota nemirt meg msn-re se jön.
vagyok
mostmár én is.....
ki van még itttt?
üdv
aloha!minyá visza kell menem matekra
Hardcross itt vagy???Jösz akkor mihálydiba a pályára??
Hát valahogy nem megy linkkel... KTM EXC 250 F -----
www.online.rtlklub.hu/videotar...
Üdv. mindnekinek! www.online.rtlklub.hu/videotar... target="_blank">KTM EXC 250 F
Hello mindenkinek
Ehe a Yamahás dologra senki nem reagált...Hát igen elfogultság
Srácok én tudok michelint emberi áron, c10-es 13.000 (100/90/19) de a starcrossra meg a crosscompetitionra is azt mondták hogy hasonló áron tudják adni csak össze kellene állni minnél többen.
szia csaba néztem a vidit faja ....te vagy a trunkenpolz-cal?....többi szereplő ki??
aloha !
na végre be bírtam jönni sportmocira mert baszakszik valami és nem bírok belépni ..........de xp megy a p...-ba valamelyik nap mert már bekakilt...........

látom leoltottátok nsr 125 -ös topikot nagyon gecik vagytok
/de azért az tisztán kihallatszik a beszédükből , hogy fogalmuk sincs milyen lehet egy crossgép/

amúgy remek idő van és jól kimotorozzuk magunkat .................remélem ti is
faisst baszogassad szerelődet , hogy mehessünk egy egri vár turnét hamar jézével
amúgy ennek a meleg januárnak majd megisszuk a levét valamikor..........májusba korcsolyázni fogunk lehet
na majd ha sikerül dobok fel pár képet mert történtek csodák az erdőben csak míg a képeket nem birom nyomni addig nem lövöldözök poént...

most összetöröm a számítógépet ....sziasztok
Jó napot. Egy kis ízelítő a csolnoki pályához: link