Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Roekjozsi boldog szülinapot!!!!!! Laci rég voltál erre felé!!
most rengett a föld itt a 18-kerben.
Atom volt...most kint van az összes szomszéd az utcán
Szeva Laca !!!!
szevasztok
Boldog szülinapot ROEKJOC!!!!!!!!!!!!!!!!4
ez ugyan ugy néz ki
csak bikább
Szevasztok!
Nemrég vettem egy suzuki dr600-ast ami 4ütemű. Lenne pár kérdésem, remélem tudtok nekem válaszolni.
Az egyik, hogy miért van benne két gyertya, és miért két helyen jön ki a füst? (okos megfogalmazás mind1)
A másik, hogy vajon van-e benne fojtás? És ha igen hol és hogy lehet kivenni?
Kösz!!!
hali tud valaki segíteni 2t hajtókar csere gyanú merült fel. a jelenség a következő a mikor nyit a power kopogást hallani de csak ha nem húz a motor hanem gurul ilyen sebességgel amúgy 2003-as cr250 -ről van szó köszike .
Mindenkinek boldog Új Évet!!!!!!!!!!!!!!
KÖSZI SZÉPEN STANDAR!!!
és mindenkinek Boldog Újévet Kívánokk!!!!!!!!!!!!!
bazz msot voltunk labirintusba megvennia ajegyeket..
még józanul is alig találtunk ki....kiváéncsi leszek hány perc alatt fogjuk elveszteni egymást
Eke nem lesz?? Ásványvizet vigyél sokat
Darabokba , teljes generál lessz rajta!!!!!!!!!!!!!!!
háá minnyákezdődik a before parti
3 tól 10ig szmóóóók aztán megyünk partira...partin meg felni meg szmóóók....aztán ambien teaházban gomba
dejólesz
Andika
anyám arra tanított,h nem azt kell nézni,h mit mond,hanem azt,h ki mondja
vagy xy mocinak ez és az a tipushibája,de csak is akkor ha nem A HAVER HAVERJÁNAK A NÖJE mondja ezeket
mondjuk azért én valameliyen szinten adok az ilyen eszmefuttatásokra,meg véleményre.....
mert azért ha 10emberböl 7azt modnja,hogy ennek a vasnak xy...évjárata ratyi akkor elgondolkozok a vételén
jol beszélsz
na akkro az a "kis" 300as exc 99.-es már pont jo évjárat,baba kis gépezet ám
geci ez nagyon komoyl,jol lövi a csáó(piroslámpa,egyirányu ut stb...)csk kár hogy rövid video

GHOST RIDER,cross modra nagyon tetszik
www.youtube.com/watch?v=o6H9MZ...
Mx 77 maximálisan egyetértek veled
Ja még valami nem elfogultságból írtam hogy ilyen jó meg olyan jó a ktm!! Fogtam már ki szar uj motort!! Arról i elmondtam h. mi a hibája!! Szóval minden elismerésem a japán tachnikáé de az osztrákok bizonyitották legalábbis nekem h. sör mellett motort is tudnak csinálni!!:) Ja és a szerszámoskészletbe van sörnyitó aminek a másik végével lehet kicsavarni a váltoolajleeresztő csavart
szerintem meg mindenki olyan motorral nyomja,amilyet szeret,nem az számít,hanem,h jót harcoljunk a sárban véleményeket meg eszmefuttatásokat kár levonni,pláne úgy,h még nem igen ment valaki az ócsárolt tipussal,csak a haver haverjának a csaja
Azta de paprikás a hangulat a KTM szinpatizánsok és az ellentábor között.Amúgy en sem voltam soha osztrákpárti,de amit a motorgyártásban véghezvittek az elismerésre méltó.A KTM úgy a 80-as évek tájékán,a fejlesztéseivel legalább két évvel a japánok előtt járt.Pl.vízhűtés,központi rugóstag hátul: 83-tól Up side/fordított/ első villa valamint tárcsafék elöl-hátul 85-től.A sárgáknak ilyen felszereltségű motorját a honda dobta ki 1986 ban.Ami még alátámassza ezt az eszmefuttatást hogy Kinigadner84-85-ben világbajnok volt a KTM-mel.Aztán nem jó felé keztek fejlesztgetni,mert egyre erősebb és nehezen kezelhető erőműveket gyártottak.Mint köztudott a gyors haladáshoz nem feltétele a nagy motorerő, igy a versenyzők többsége elpártolt a márkától és inkább a japók gépei finomabb rugózását és kondibarátabb teljesítményét választották.Az Osztrákoknak volt ugyan néhány próbálkozásuk 91ben 93ban már sx modellekkel,de a nagy áttörés 99-ben volt.Legalább is ami a 2t generációt érinti.Az első szériává vált 250 4t motorral/EXC-vel/02-ben rukkoltak elő.Hát mit ne mondjak nem volt egy nagy szám.Pedig én egy Yoshimura vez tengelyes és kipus motort próbáltam/újat/ elég harmat volt.De mondhatni hogy a KTM 99-től ismét a régi fényében ragyog!!
én is megtanultam a leckét, hogy mindig ki kell mosni