Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez téged ugysem érint,ujat veszel nem?
atoll mert a ktm.nek xy... a jelenése attol még nem tudtuk meg,hogy a 2000elötiek szarok
én ezekhet nem értek,de attol hogy ez a gép 99-es szerintem geci durva
igen, a 2000 előtti ktm nek a jelentése:
keine tausend meter
Meg most olvastam hogy a 2000előtti ktm-ek nem túl megbízhatóak??
ö van hirdetve a használtmotorn.
nem ez 2002-vagy 2003 gép a bikepics.com-rol szedtem le
Persze cr 500 meg 1 molkutat utánakötök oszt húzom
Spy nem ez a fekete van hírdetve a hsznaltmotoron??
és ha cross akkor is 2t? cr 500?
Lünyő ne forgasd a kést a szívemben
jaaaaaaaa nagyon vagány
de ez sem kutya
Nemtom még mi lesz!! Lehet gyári krossz suzi honda v.yamaha! Árban nagyona ktm alatt van minőségbe meg semmi különbség viszont ezek nem endurok de ezt már kitárgyaltuk veled!!Meg a 300-as kétütem az 300-as kétütem 6800f/percnél adja le a lóerejét tehát alulról se gyenge... Nem pörgi szét magát
Képek nincsenek nagyon de csinálok majd még szünetben
az gáz,mármint a 3gyürütörés....akor ok ha 300exc lesz 2ütem 4ever
De az az első számű célpont mármint 300exc! Csak volt itt jobbfajta ajánlat 450 excre ujannon oszt mondom rákérdezek má??? Csak jobban bízok azé a kétütembe ott van az oljba a benzin oszt az mindig kapja!! Biribe micunak a 450 exc 1más után 3-szor törte el a gyűrüt...!!!
Én eddig a szünetben 1-2 napot leszámítva motoroztam!!!!Gecidurva volt tegnap egész erdő tiszta jég volt csúszott mint a szar!!!!!De jó volt
olvastam tegnap már a 4t olajelátotságárol érdeklödtél akkor csak valami nagy dög 4t-lesz az áldozat? nem 300exc
nemhinném,de majd utána érdeklödöm
jo ezt en nekem mond,amugy meg alkatrész van igy is dögivel,csak oldalkocsi nincs
Tényleg spy Ktm nem kell vkinek az ismeretségi körödben 1.1odadom
Nade hatvanötér ajándék legalább lesz alkatrésznek való!!
és az ujesztendöben mikor rugatunk egyet? azt mondják h januárban lehet 10fok is az nagyon fasza volna
ühm,,,az egész gépsárkány nem kö,mert havernak van egy 350-ese aztán ö modnta hogy érdeklödjem meg hátha elado az oldalkocis mert neki csak az kellett volna