Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sioval=simoval
nekem a sioval volt ilyne mikor legszivesebbbe belocsoltam volna benyával és felgyujtottam volna a ge...cibe
de nem tettem
távol áljon tölem
nekem már volt ilyenekbe részem nemtúl jó amikor lakott területttől kb 5kilora hagy ott...akkor leszívesebben blerugtam volna az árokba
nelombozz le
hát...majd nem fogod szeretni ha netalán tán ne adja isten de beszarika blokja egy hét mulva és benne lesz 100-130pénzbe mire ujra éled
kihívjalak a hóba?
bocs fiúk fáradok....
én szeretem a kihívásokat
mintha ajándékot kapnál...otthon amikor kibontod és látod hogy szar vagy jó...
ilyen izgalmak nincsenek a szar újmocoknál
Nekem az volt a fasza hogy az én Yz m et beszámították egy RMZ be és rokonom ott szerelő és szétszedték elődte hogy mi van vele és le is alkudták keményen
jaja most legszivesebben lemennék és bütykölném meg vennék hozzá cuccokat,de sajnos nemsokára szilveszter és be kell rúgnom meg zárva lesz minden
"ez a jó"én azér tnem nevezném jonak
ja sok sikert hozzá...egyébkét ez a jó a használt gépekben ...sooha nem tudni mi rejtőzik a burok mögött
Reméljük hogy be fog válni !!!

garat hozzzááá
az egyik legszebb pillanat egy motoros életében mikor megveszi a vasát...csak aztán jön az ok hohy miért annyi az annyi+hogy mér aggyák...
ráadásul reggel mentünk megnézni és akkor még jócskán repkedtek a minuszok
na az etalonrol miért nem dobsz egy képet az adatlapra
köszíí
hűt jah nem egy napozos idö van
Az faintos grat.
debiza ...
még nemnagyon próbálgattama végét mert lefagyott a ****öm....vannak apró hiányosságok de fazsalesz
mit látnak szemeim csak nem egy rendszám bobiskol a moci farán
260-ba hoztam e-