attol hogy a bratyod 1000es Fazerrel megy aszfalt úton, egy 125ös crosstol még öszevisza szarja magát erdőbe, meg cross pályán is...... meg aszfalton is mikor kinyit a power
képzeljétek, kb egy két órája adtam el a bukómat a szürkét, 10 ezerért vitte el a srác, snowboardozik aztán ahoz kell neki! mentem egyből pacsirtába vettem egy kurva jó mezt! sztem nagyon zsír
ez így van! hallod szarj rá! figyi: mentünk egy tó felé és láttunk 3 crossost 2 kerekezett egyik elesett! odamentünk gyorsan motorral! az volt hogy 4 motor MINDEN ami lehet szabálytalan! kérdezem jól van e mondja igen, de mögöttem rendőr áll...hátranézek no para látom hogy a kis pöcs (nem általánosítok de az volt) vörös fejjel ordibál hogy húzzunk a picsába (szó szerint)! nem az hogy intézkedjen végül is egyik motor kb a kerítésen lógott de nempara! ha nincs messze és 250 es crossod van akkor nincs gond
Nem is szeretnék vele utcán nyomni de valahogy el kell jutni az erdőig....
És nincs utánfutónk!
Végülis nincs nagyon messze az erdő/erdők és kis utcákon ki tudok menni meg simóval is ott járok és eddig megúsztam.
De azt tudja valaki pontosan hogy mire büntethetnek rendszám nélkül?
Meg sokan azt is mondják,hogy le kell rázni vele a rendőröket!
sztem azt kell végiggondolni hogy akarod-e utcán használni sokat.
mert ha nem csak néha ide-oda elszaladgálni akkor fölösleges rendszámost venni. sztem.
ő az:
nemtartom vszínűnek hogy pénzbírság lenne,
És nincs utánfutónk!
Végülis nincs nagyon messze az erdő/erdők és kis utcákon ki tudok menni meg simóval is ott járok és eddig megúsztam.
De azt tudja valaki pontosan hogy mire büntethetnek rendszám nélkül?
Meg sokan azt is mondják,hogy le kell rázni vele a rendőröket!
mert ha nem csak néha ide-oda elszaladgálni akkor fölösleges rendszámost venni. sztem.