Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi! kaptam rá egy kis kedvezményt is
zsír mez!! grat
Adok aszt is van egy ledobva még a fordrol
attol hogy a bratyod 1000es Fazerrel megy aszfalt úton, egy 125ös crosstol még öszevisza szarja magát erdőbe, meg cross pályán is...... meg aszfalton is mikor kinyit a power
Rendszámos mocim bisztosan nem lesz soha
230at ajánlj be érte.mondjuk annyiért úgyse adja oda.250be elhozod akkor jó
képzeljétek, kb egy két órája adtam el a bukómat a szürkét, 10 ezerért vitte el a srác, snowboardozik aztán ahoz kell neki! mentem egyből pacsirtába vettem egy kurva jó mezt! sztem nagyon zsír

ő az:
Rendszámos mocit akarok
Vedd meg VEGA az enyémet menyit adnál érte?
Nemvolt egy nagy lángész a zsaru ha kért papirt egy crossmotorostol hacsak nem wc papirt
Na véleményt kérek azonnal erről a mociról
crosshoz mit kér? adásvételit? megbűntetett?
Jogos
Tőlünk is kérték múltkor a papírokat
szarnék
Halod hitman beszarnák ha simson után egy 125 cmm crossmoci gyenge lenne
hát igen az van
De neked gondolom volt jogsid?
ez így van! hallod szarj rá! figyi: mentünk egy tó felé és láttunk 3 crossost 2 kerekezett egyik elesett! odamentünk gyorsan motorral! az volt hogy 4 motor MINDEN ami lehet szabálytalan! kérdezem jól van e mondja igen, de mögöttem rendőr áll...hátranézek no para látom hogy a kis pöcs (nem általánosítok de az volt) vörös fejjel ordibál hogy húzzunk a picsába (szó szerint)! nem az hogy intézkedjen végül is egyik motor kb a kerítésen lógott de nempara! ha nincs messze és 250 es crossod van akkor nincs gond
engem kaptak el rendszám,lámpa stb. nélküli MZ-vel. Feljelentést tettek de csak figyelmeztetés lett belőle.
nemtartom vszínűnek hogy pénzbírság lenne,
A 125-ös kicsi mert van egy bátyám(aki 1000-es fazer-el nyomja) és ő is használná főleg télen és neki már kicsi lenne a 125-ös!
Hát a rendőrök töbsége leszarja 4
Nem is szeretnék vele utcán nyomni de valahogy el kell jutni az erdőig....
És nincs utánfutónk!
Végülis nincs nagyon messze az erdő/erdők és kis utcákon ki tudok menni meg simóval is ott járok és eddig megúsztam.
De azt tudja valaki pontosan hogy mire büntethetnek rendszám nélkül?
Meg sokan azt is mondják,hogy le kell rázni vele a rendőröket!
125 2t még elmegy smkp papirokkal.
sztem azt kell végiggondolni hogy akarod-e utcán használni sokat.
mert ha nem csak néha ide-oda elszaladgálni akkor fölösleges rendszámost venni. sztem.