Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

am mindjárt nyomom fel a képeket...
hát az ahogy te mentél az jó volt, de a robogó nem nagyon bírta
Hát ja...Ti mikor értetek haza szkráccs?
az jó..akk nem sokkal előttem jöhettél...am sztem egész jót gurultunk...kicist mehettünk volna gyorsabban de zolinak ennyit bír a motor..
Fasza nap volt. Már aki motorozott annak.
létavértes újléta pércs, aztán meg dumáltunk 3/4 órát a rakodón és ennyi gó home
gabi merre mentetek még?
gyártyát égetni voltunk...:D
Pont most akartam kérdezni, hogy jocokah meg hol van.
Hájjj
csőváz..
motocross action vagy valami ilyesmi...
mi a címe? az újságnak, megekeresem
mi számít kedzező árnak? én a vámospércsi úton rakattam fel gumit hátulra, centírozással motorból ki be szereléssel együtt 3000ft!
most értem haza, még kijött a kawás srác és még dumáltunk itt pércsen
jó napot elvtársak
No és milyen az új gép? Mondj róla valamit. Hány km-el boldogitottátok eddig egymás társaságát? A CB-hez képest mennyire másabb? Kellett kis idő mire megszoktad vagy tökéletes volt minden az első pillanattól kezdve?
Magányos farkas verzió volt, de jól esett azért egy kis motorozás
Jó lehetett ez a kis kiruccanás Laci. Ejj rég volt már ilyen őszöm, hogy nem használom ki az utolsó szép napokat.
Sajna én nem találkoztam senkivel a Vekeri környékén, pedig szép az ősz ott is.
Csáp
Nem értetek még haza? Jó volt ez a tali, de nagyon bezsongtam.
Mostmár nem csak jó lenne egy drz, hanem kell, muszáj, magamévá akarok tenni egyet. Atomzsir hangja volt EE.
Sziasztok!
Tudtok valahol a közelben jó és viszonylag kedvező árú motorgumi szerelő és centírozó műhelyet?
Hádzsimeeeeeeeee!
Eladó!

Egy Yamaha YZF-R6R 2008-as fehér-piros színű! 0km! Új! 2 év garancia! Nem volt még forgalomba helyezve! Az ár tartalmazza a reg. adó és a névreírás költségeit is!
www.yamahakarsai.hu
Ár: 2.650.000!