Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

11 óra? okés megbeszéltük..hol találkozunk?
nameg az irányjelző...ugye hogy nincsen aksi nem műkszik de lehet akkor addig lefordítom..
hmmhmm, nemtom, 11óra?
hohóó..várjál mer nincsen benyám..akk szerzek benyát...pércsen meg tankolok...hány óra körül?
én ne bírnék? holnap átjöhetsz pércsre és megyünk 1 kört, nah?
megtalálom majd valahogy...
de amúgy elég volt odatalálni, ien szar kis fúldút vezet oda ehez a garázshoz ahol vannak az aksik
mikor motorozunk egyet? itt a környéken gondoltam..hideg van már a nagy túrához..ja és persze ha bírsz 80-90-100-al jönni..
akk nem kell lóvét se vinnem...isten vagy ember..
régi szar aksi is jó, felvásárolja a csávó...
van itthon avgy 20-30 darab aksink...traktor,autó,motor... akk lóvé se kell..kijárja az árát..
mindegy hogy milyen aksi?
én 6500ért vettem a drzbe zselés aksit 3 aksit vittem azt számították be 1500ba és ezért volt csak ennyi...
köszi..majd benézek hozzájuk ha lesz lóvém..
drz topicba volt 1 srácnak, hát én nem tennék sm-re bütyköst... mert sokat megyek aszfalton is, azért kéne kerékszett, fognám átlökném és gó
aha értem vkinek láttam itt a fórumon még olyat, hogy előre hátra feldobott rá egy mitas c02-est az sm felnikre bár azt nemtudom hogy terepen hogy viselkedhet úgy a gép
nincsen még, de eddig úgy néz ki idén már nem is lesz nem kaptam meg a támogatást a sulitól, szóval melozok ahogy tok és majd meglesz vmikor... addig meg megyek sm szettel, végülis a másik motorral is igy nyomattam 2 évig
hát sztem kb. minden hétvégén kinntleszek szóval amugy van már enduro szetted a mocihoz?
nah hol van? mert meghalt az akum és még szeretnék motorozni..
én tudok 1 helyet
régi aksikat is beszámít 500ft ber db áron
ha elöbb szólsz akkor nem mosom le a motort és mentem volna
majd legközelebb, most olyan jó tiszta, nincs kedvem megint mosni :D
amúúgy nem tudjátok hogy debrecenben hol lehet olcsón motoraksit venni?
jólvan