Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vkinek nincs kedve holnap a tankin motorozni? végre itt az enduros szezon, aztán egyedül kicsit uncsi
9 de minden nap vok pércsen..szal..egyszer megbeszélhetnénk egy talit ha jó időő elsz..:D
jah, fasza, 6-7 km
Bagamérban...:D
akkor vegyél fel ha akarsz, te hol lax amugy?
Ajajj....ha tudnád.
jó de nem árt az ha megvan pár közeli motoros msn címe...
Nekem volt robeszom, de többé nem kéne. Nem öröm vele menni, unalmas.
nincsen jogsija és nem si nagyon szeretne a közeljövőben..szeret robogózni mert nem nagyon szeret váltani....és arra törekszik hogy minnél jobban mennyen neki az 50-es motor ha megy majd neki 130-140et az teljesen elég..még sok is..
hiányzik, mi?
msot nem vagyok fent, filmezgetek , csak néha írok ide
Hát fel bizony.
szászezreket nem éri meg rákölteni semmien robogóra vagy 50es gépre, inkább adja el és vegyen egy nagyobbat
phoenix felveszlek msn-re ha nem gond..
havernak is 4 éve van meg és még egyszer sem volt semmi baja 4 év alatt...szóval nem tudom...csak most megijjedt szegény ygerek hoyg ráákölt százereket és utána szar lesz..
ismerősömnek is malagutija van, elég jól megy, szerintem nicsn azzal semmi baj...
pedig ma kiköpött olyan dörözöt láttam mint a tied...de télleg teljesen ugyan olyan volt a festés is..minden...még ahogy nézem a matricák is hasonlóan voltak...
ma voltunk bent egy motorszervízbe a szabadság telepen vagyis a faraktár utca elején...és azt mondták hogy nem érdemes tuningolni a malaguti f15-öt mert szar a gyujtása...de eddig semmi rosszat nem hallottam róla..
nem voltam ma sehol motorral
valamennyire, miért?
Ja am phoenix ma voltál motorral Debrecenben a Nagyállomásnál olyan fél4 körül?
Kérdésem..mennyire vaygtok jártasok a robeszok terén?
Mik folynak itt már megint?xD
Szandra megint felszívódott....
gondoltam, mindenki betette az asszonyát te meg ....