Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jólva, én 11körül indulok, de még nincs terv...
Imu he lehet el kéne tennünk holnapra
10 után indulok, lehet Debrecen is beleesik az útvonalba, függ ez az időtől és a kedvemtől is.
jóóó reggelt
hehe, nem hogy összehoznánk 1 gyors fórumtalit valahol aki ittvan és mozog, megy a motorja stb
Szerintem aki még szeretne egy jót motorozni az a mai napot használja ki, holnapra már borongósabbat mond. Arról nem is beszélve, hogy reggelre nagyon le fog hűlni. Ezerrel süt a nap, kicsit még várok és start, csak még nem találtam ki, hogy merre
nah van benya megyek beröffentem a gépet...ha beindul akkor jövök vissza..phoenix ha még itt leszel akk megebszéljük a dolgot.Na császtok
Okésos, király.
mondjuk holnap reggel -6 fok is lehet akár azt olvastam
aha
Áll még részedről akk. a holnapi 11:40-es találka?
hát ez nem forog annyit, viszont alapjárattól kezdve kurva jó a hangja
Nekem adja az a vonyitás. zxr-emben imádtam még nagyon, 17E-es fordulat körül ahogy sikitozott az a kis kúrva. ÁÁÁ
áhh bazd ez a gurulás vesztett dolog..pedig olyan kedvem lett volna...
csak nem fogsz ide találni hozzánk..xD
meglátjuk még mert lehet mással megyek, de ha egyedül arra ugrok
hátja csak befagysz...hallod nincsen kedved erre eljönni? aztán ha minden okés akkor innen gurulunk egyet...
akkor majd máskor gurulunk... mondjuk én szerintem tuti megyek ma, kurva szépen süt a nap
az a baj amúgy én lusta vagyok felkelni és beindítani hajnalba... de nyáron végig azzal jártam dolgozni, legközelebb tovább melegítem hagy örüljenek neki
nekem nem tetszik ahogy tilt, sport dobbal jobb lenne de de közepes fordulatig kurva brutál hangja van, magasabba olyan vonyítósnak tünik
elég szép hangja van.. ha eladó lesz szólj...
Ehhh milyen aranyosan tilt már.
én meg olyan rohadt szarul aludtam....egész éjszaka csak forgolódtam..