na asszem nem fárasztom tovább a népet mert mire visszaolvasnak fájni fog nyakuk meg szemük meg a fejük kellemes, kilóméterekben gazdag hétvégét kívánok mindenkinek
pont itt van a nagy dilemma.....
mert ugye úgy indultunk neki hogy cak hobbi a földeken jogsi nélkül csak úgy az élvezet kedvéért
de aztán mivel kakis a buszközlekedés és van hogy maradizok tovább így jó lenne moccal is hazareppenni a naplementébe szóval köcce a linket most má megint zavargás meg káosz van
Szia ez úgy van hogy van benne most jelenleg 2-moci.
10-ezer egy hónapra az egész garázs..
természetesen ezt el kell osztani ..............
ha érdekel akkor meg is nézheted....
köcce a válaszokat vagy utánna mindig jó a körmömre néznek mint furfangoskodok még
oktató haversrác azt mondta nem szabad ilyenekkel foglalkozni dehát nem vagyok a 150 leggazdagabb magyar között, ígyhát bekell érni az olcsóhúsnakhígalevével is
amúgy mindenkinek köszi az eddigi termést kicsit leléptem
Zenét esetleg valaki? Előadó vagy szám cime?
mert ugye úgy indultunk neki hogy cak hobbi a földeken jogsi nélkül csak úgy az élvezet kedvéért
de aztán mivel kakis a buszközlekedés és van hogy maradizok tovább így jó lenne moccal is hazareppenni a naplementébe szóval köcce a linket most má megint zavargás meg káosz van
10-ezer egy hónapra az egész garázs..
természetesen ezt el kell osztani ..............
ha érdekel akkor meg is nézheted....
oktató haversrác azt mondta nem szabad ilyenekkel foglalkozni dehát nem vagyok a 150 leggazdagabb magyar között, ígyhát bekell érni az olcsóhúsnakhígalevével is
amúgy mindenkinek köszi az eddigi termést kicsit leléptem