Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg van a zene, ha kell majd adj egy mail cimet és elküldöm. Neked is jó hétvégét. Csááóó
na asszem nem fárasztom tovább a népet mert mire visszaolvasnak fájni fog nyakuk meg szemük meg a fejük kellemes, kilóméterekben gazdag hétvégét kívánok mindenkinek
basztikuli ez az én stílusú zeném oszt nem vágom ki lehet tök zavarba hoztál nagyon hasonlít Emimen 8 mile soundtrackjeire... olyan stílus de nem az
grat
testvír
De frankó kis vidijócska. Jól küldik a srácok. link
Zenét esetleg valaki? Előadó vagy szám cime?
Csákány sajna nekem csak 2. de ne elégedetlenkedjek lesz még....3. meg 4. is csak egy kis idő .
Nálam is mindig csak dilemma, zavargás és káosz van.
pitbike girls
de jó hogy van akinek harmadiknak
pont itt van a nagy dilemma.....
mert ugye úgy indultunk neki hogy cak hobbi a földeken jogsi nélkül csak úgy az élvezet kedvéért
de aztán mivel kakis a buszközlekedés és van hogy maradizok tovább így jó lenne moccal is hazareppenni a naplementébe szóval köcce a linket most má megint zavargás meg káosz van
Igen én is. Mit lemókáznék vele.
prima kis műszer elfogadnám 3.nak .
műszak váltás
Na igen lassan műszak váltás. Te mész Szandra jön. Vagy nem jön. Szegény biztos megint fuldoklik a könyvekben.
Hűha mit találtam. Vegyél ilyet és erről még a lábad is lazán leér majd. link
lassan másztam haza elég vót ennyi mára ez a nap is fizetve volt csak az nyugtat hogy egyre közelebb leszek így a célhoz mármint anyagilag a moccihoz
Azért ott még nem tartunk.
azt hittem halálra röhögted magad azóta nem szólaltál meg
Na valaki van itt?
Szia ez úgy van hogy van benne most jelenleg 2-moci.
10-ezer egy hónapra az egész garázs..
természetesen ezt el kell osztani ..............
ha érdekel akkor meg is nézheted....
HA hivatalos a motor:rendszámos és fizeted rá a kötelezőt,súlyadót akkor nem tudnak veled kibaszni..Szerintem
köcce a válaszokat vagy utánna mindig jó a körmömre néznek mint furfangoskodok még
oktató haversrác azt mondta nem szabad ilyenekkel foglalkozni dehát nem vagyok a 150 leggazdagabb magyar között, ígyhát bekell érni az olcsóhúsnakhígalevével is
amúgy mindenkinek köszi az eddigi termést kicsit leléptem
De egyébként bárhol megcsinálják ahol műszakiztatnak bár érdemes utánnaérdeklődni..