Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ninnyáááá
Ez azért van, hogy tudjál jó sokat visszaolvasni.
Hádzsimeeee
az miért van h. ienkor kihal a fórum? akkor írkáljatok mikor itthon vagyok...
Kopasz írta (14056) de már én is ajánlgattam de ha nem hát nem... .
kopasz irta
Sikerült a vizsga?
Aki írta hogy a Thomas Mannon tud garázst,az írjon már légyszi, vagy valami elérhetőséget!
Email, vagy MSN vagy valamit...
Meg azt szeretném még kérdezni, h jó környék-e, meg hogy két mocit is lehetne e még vinni, meg hogy akkor az mennyi lenne?

Bocsi, nem találom az üzit, h ki rta
jah, én nem merném.... meg nálunk erre rá vannak szállva a rendőrök...
Jaja nem éri meg. De van jó pár kis suhanc aki bevállalja.
nem éri meg a rizikót 50esként, 1 ismerősömet 160ezerre büntettek, 125ös Gilera Runner 50es papírral...
Jaja gyakori. De ha nincsenek papirjai akkor forgalomba se lehet helyezni. És akkor vagy hobbi cél vagy rizikó 50-esként.
de ha külföldről hozták be és nincsenek meg a papírjai én arra az esetre gondoltam! 125ösöknél pedig ez elég gyakori!
Jó étvágyat.
Manapság egy külföldi papiros '99-es zx6r 120E-ből le van papirozva. Egy 125-ös dúrván 40-50E
na megyek ebédelek már
legközelebb ne írjatok ilyen sokat délelőtt basszátok meg, nem győzök visszaolvasni
van akinek dolgoznia is kell
a vizsgáztatással az a helyzet h. néha többe kerülne mint 1 ilyen régi vas értéke... 100-200 ezer forint közötti összegekről is hallottam már, akkor tudod olcsón megúszni ha elötte rendszámos volt csak kivoonták forgalomból, akkkor pár ezer forintból vissza helyezik forgalomba...
Csáá
Azzigen, nem aprózod el.
sziasztok emberek!
Sok sikert a vizsgádhoz!
Bulihely itt Debrecenben nem nagyon van ami jó is meg igényes is lenne, sokan Lovardába járnak a kassai útra, most nyílt 1 hely: Deep, az meg a gambrinusz közben van, egyikben sem voltam még... én inkább Pestre járok bulizgatni
Nekem is oly rég be van tervezve már egy ilyen kis mókamunka gÍÍpsárkány. De hát nem tudok jutni egyről a kettőre, most meg ugye hogy az első számú kedvenc is megsebesült. Na de talán jövőre soká valamikor hátha.
Helló
Na akkor sok sikert a vizsgához.
ehh jövök, de megyek eis egyből...
éccaka 3ig nyomtam, vagyis ültem, ma meg 9től, most meg megyek vizsgázniiii

ééééééééééééés valaki motoroziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkk
valami nagy sornégyes tépi az idegszálaimat...
na léptem szijjjaaaaszzzttooooookkkkkk
Danke.. . .