Aki írta hogy a Thomas Mannon tud garázst,az írjon már légyszi, vagy valami elérhetőséget!
Email, vagy MSN vagy valamit...
Meg azt szeretném még kérdezni, h jó környék-e, meg hogy két mocit is lehetne e még vinni, meg hogy akkor az mennyi lenne?
a vizsgáztatással az a helyzet h. néha többe kerülne mint 1 ilyen régi vas értéke... 100-200 ezer forint közötti összegekről is hallottam már, akkor tudod olcsón megúszni ha elötte rendszámos volt csak kivoonták forgalomból, akkkor pár ezer forintból vissza helyezik forgalomba...
sziasztok emberek!
Sok sikert a vizsgádhoz!
Bulihely itt Debrecenben nem nagyon van ami jó is meg igényes is lenne, sokan Lovardába járnak a kassai útra, most nyílt 1 hely: Deep, az meg a gambrinusz közben van, egyikben sem voltam még... én inkább Pestre járok bulizgatni
Nekem is oly rég be van tervezve már egy ilyen kis mókamunka gÍÍpsárkány. De hát nem tudok jutni egyről a kettőre, most meg ugye hogy az első számú kedvenc is megsebesült. Na de talán jövőre soká valamikor hátha.
Sikerült a vizsga?
Email, vagy MSN vagy valamit...
Meg azt szeretném még kérdezni, h jó környék-e, meg hogy két mocit is lehetne e még vinni, meg hogy akkor az mennyi lenne?
Bocsi, nem találom az üzit, h ki rta
Azzigen, nem aprózod el.
Sok sikert a vizsgádhoz!
Bulihely itt Debrecenben nem nagyon van ami jó is meg igényes is lenne, sokan Lovardába járnak a kassai útra, most nyílt 1 hely: Deep, az meg a gambrinusz közben van, egyikben sem voltam még... én inkább Pestre járok bulizgatni
Na akkor sok sikert a vizsgához.
éccaka 3ig nyomtam, vagyis ültem, ma meg 9től, most meg megyek vizsgázniiii
ééééééééééééés valaki motoroziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkk
valami nagy sornégyes tépi az idegszálaimat...
na léptem szijjjaaaaszzzttooooookkkkkk