Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jobb reggelt.
Hát mire vársz, te meg dübögted meg neki a DRZ-t.
holnap meg te verd fel almabol. inditsd be a mocit.persze ha nagy hangja van.
áhh phoenix nem fog ez összejönni..nem tok benzint szedni sehonnan...és amikor tudnék akk már elég késő lenne..ráadásul hideg is van..mondjuk hátha változna az idő kicsit..
84 jött a brék,94 jött a SZUD az anyádat meg*asszuk
jóreggelt...
reggelt, buzi szomszéd dübögteti a zenét arra keltem... rohadjon meg...
reggelt
Mi a fallosz van nincs errefelé senki?Há én szedek itt egyedűl bérescseppet
Egerbe van egy jófajta Citroen Berlingo,2személyes platós, 2003-as évjáratú..Asszem 600körűl van lóvéban..Tökéletes lenne nektek na meg a pitbike-ok is beférnének hátra..
Na akk. majd holnap folyt. köv. Szevasztok jóóccakát mindenkinek.
álmosságnak csúfolják.. nah csőőő jó8
EE hát hova siettek EE
beírtam,megyek én is!
csácsá
na de lépek is....ja am írd be a számom h tudd h ki vagyok...06/30-978-55-33
oké
okés..akk kelek korán..megcsinok mindent és ha megy meg minden akkor felhívlak..ha nem hívlak 11-ig akkor nem tok menni..okés?
hívj fel telón ha okés: 30/2623321
vedd le inkább xD aza biztos, elvileg a kreszben az van ha nem üzemel akkor le kell szerelni
jaa de várj..nekem lehet nem is megy a motor..:S lemostam és iylenkor míg ki nem szárad normálisan..kb. 1 hét addig nem akar menni...
de megpróbálom..csak akk enm tom h h ebzséljük emrt enm tuti h tudok menni..:S:S
az is jó ha leragasztom?:D
ezek senkit sem csípnek, engem sem , majd jelzel kézzel, csak ragaszd le az indexeket, vagy fordísd le :D
okés okés tudom merre van.. akkor szerzek benyát meg megpróbálok aksit is kérni de ha enm lesz akk lefordítom az irányjelzőt..vagy ismered a rendőröket? mer engem valahogy nem csípnek a pércsiek..
aham, befordulsz az állomás fele és ott az a nagy placc, nah az a rakodó, tehervagonok állnak a sineken, majd ottleszek a vagonok mellett...
újéta fele ahogy megyek kifele?
állomás mellett a rakodón, az jó?