Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

muhaha :))))))))))))))
Megint brűűűgettem egy pöppet :)))))))))))))

Jááááj benzinkúton úgy bámultak, mintha főőődönkívüli lennék xD

Meg jöttek utánam a rendőrök fél nyéken xD
Hmm de jó már annak akinek nem rossz.
csáááá emberek
én is voltam tankin mentünk Zriderék pitjeivel, megmásztam a siratót is meg 1x betakaróztam a drzvel, de se baj ilyen ez a pop szakma, meg utánna mentünk 100km-rt aszfalton
az is igaz:D na szóval majd hátha lesznek jelentkezők
Enduróhoz úgyis töknyóc milyen idő van.
Szevasztök megjöttem
jövő vasárnapra kéne összehozni vmit, ha jó idő lenne
ja értem...itt is tervezgették hogy mennek..sőt énis gondoltam hogy menni kéne de elmaradt a tanulás miatt..:S:(
hát innen fórumról nemtudom böszörményiekkel mentem
kik voltak kint?
nabaszki énmeg beszoptam, mentünk ma a tankira 5en, fasza lett volna minden jó idő is volt, erre meg mire kiérünk hát nem defektet kaptam pedig énis láttam hogy sokan vannak meg motoroztam volna végre vkivel... erre meg na majd jövőhét hátha megint lesznek kinnt páran
Okoks..csőőő
Szerintem semmit nem változik. Hangot akkor tudod szebbé tenni ha a végdobot szépen ki tömöd gyapottal. Na most húznom kell. kb dúrván 1.5 óra múlva leszek
Addig is tschááá
Hallod ha kiégetem a kiput akkor jobban fog menni a motor és szebb lesz a hangja is?
Én is mennék elhiheted. De helyette itthon rugdos az unalom.
Áhh hallod..olyan mehetnékem van...de nincsen kivel...:S Jah meg nem naon van kedvem szétfagyni..de lehet kinézek a Tankira és viszek egy kis meleg teát termoszba..:D
Fogalmam sincs.
Menni kéne a tankira...megnézni a srácokat..Gabiék mennek vajon?
De, de nem volt elég. Még pár százszor megnézem.
Nem láttad tegnap?
Sehol semmi E Épp keresgéltem youtubeon MCDC tegnapi előadását. Megtaláltam, már páran feltöltötték. Hát ez nagyon ott van a szenren.
csövi..mizuvan?
Halihóó
A Tankira vezet az út? Lehet énis kinézek majd....persze csak bámulónak..
Ok mentünk, aki bújt, aki nem........ , , ,