Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Menni kék neköm szerelgetni kicsit.. a simóból stuntmotort varázsolni... már nem sok híja van..fel kell rakni a kerekező vasat meg a kiput vissza eszkábálni mert leszakadt..:D ezért jó a kis kerék elől no front wheel-nél..
A videó sokmindent nem ad vissza...
Csak az zavar, hogy lángoláskor mikor durrog, szart se ad vissza a vidi. Élőben kajak néztem, hány szomszéd fog átszaladni egyből. Szinte félelmetes amekkorát élőben durran, főleg ebben a pici zárt garázsban.
Thx.
Bocs cska el kellett mennem..de már vok és szavasztam és írtam hozzá..
azjófajtamajdmegnézem...
ZX6R-eszajolóstiltásoslángolós
Nah milyen vidi?
Én mindig mindenhol ott vagyok. Semmi nincs errefelé. Pont töltöm föl a vidimet, hamarosan fönn lesz.
Hát te mindig itt vagy..:D Mizu erre fele? :D
Bölcsőváz
Én itt vagyok.
Nah senki nincs itt?
Jóóóóó reggelt...:D
Jól van. Helló
dolizni utánna meg temetés majd délután leszek, addig kitalálok sületnel kérdéseket
Hádzsimeeee
tök jó
Huba+
ÁÁÁ én nem az a gyökérfajta vagyok aki ilyenért kinevetné a másikat. Ha meg azt nézzük én is 21 évesen kezdtem el motorozni.
LÉTEZŐ MAGYAR NEVEK

Pisi László, Zsiros B. Ödön, Kandisz Nóra, Lakatos Marlonbrandó,Somogyi Punci Mihály,Piros Arany, Skoda Mercédesz, Kolompár Pamela, Kasza Blanka, Farkas Piroska, SZOPJÁK JÁNOSNÉ , Mezeiné Nyúl Mária, Popp Simon , Gyökér Irén,Csaby Csaba, Kapp Bea, Pribékné Mosolygós Éva , Bármi Áron, Simon Mihálka Vangelisz , Dr. Puki Gyuláné, Pics Alajos , Romolhatatlan Rozália, Bugyiné Kurják Krisztina ,Szopós Sándor, Galambos Tarzan ,Sutyinszki Pál, Ondóné Emperger Mária ,Dr. Buta Ferenc ( tanár ), Szaladósné, Futó Gabriella ,Halál Péter, Havasi Gyopár ,Cserepes Virág, Öntöző K. Anna ,Végh Béla, Nyári Napsugár ,Dr. Kontár Alfréd ( baleseti sebészeten egy doki), Beviz Elek,Sötét Barnáné, Makk Mártonné,Dr. Vitéz Bátor (ügyvéd), Nemoda Buda ,Fia: Nemoda Buda Örs, Nagyfejű Kálmánné, Lólé Ignác, Bugyi Lajos,Schrek Tamás, Rúzsa Sándor,Végbeli Géza
asszem ennyi
igen ez valami becenév de megakartam változtatni, de nem lehet, szóval vagy törlöm és újra regizek vagy így maradok....
na várjál mindjá írok űberritka neveket
azt hittem hogy azé me nem 5 évesen kezdek el motorozni rendesen, hanem 25 és kérdezek nyers ződségeket majd jól kinevetsz azé is kértem sorryt hogy ha durrana az agyatok nézzételek el nekem
Viszont most én kérdezek tőled. Mit takar az adatlapodon lévő név Ez valami becenév vagy kajak ilyen űberritkasosehallottammég neved van
Na jól van akkor, csak megcsillan benned egy kis fénysugár, nem vagy elveszve. Persze, hogy kérdezhetsz, bármit nyugodtan. De azért olyan is előfordulhat, hogy majd nem tudom én se a választ E.