Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pihen a garázsban. Tavaszra csinálok belőle egy pompás fighter gépet. De olyat, hogy.........
szkráccs neked most mi van a mocival?
Mondjuk jaaa..:D mi is utáljuk őket..
Kapják be csak ennyit tudok az ilyen gyökérkékre mondani.
Nem is tudok mit irni.
Hát ja...szemrevaló hölgyemény az biztos..:D
hát szerintem jó csaj Szandika, nem panaszkodhat
amúgy sajnos az a tapasztalatom hogy debrecenben rengetegen utálják a motorosokat..főleg olyanok akik sokat közlekednek autóval a városban..:S
Azt irta múltkor nem egy pasizós tipus. Ettől függetlenül még lehet neki az igaz. Ha meg tényleg nincs. Akkor Nyékládháza tele van vak csávókkal.
homár van köztünk...:S:D elég tré az olyan helyzet...:D
én 2 hete szakítottam barátnőmmel...mi is így voltunk mint ti phoenix...:D
a motorom felpróbálhatja azért, haverkodni lehet
amúgy meg biztos van neki otthon elég pasija, 1 ilyen vagány motoros csajnak ne lenne?
Akkor Szandra próbálgatás kihúzva barátom.
Bazmeg ne is mond.......engem 2 hete felvett egy köcsög homokzsák msn-re. Aztán szépen lassan kiderült, hogy buzi. Először hivjam fel telón, aztán már képet akart kérni rólam. Héé ember mondom kúrvára rossz ajtón kopogtat, mert a PUNCIT szeretem. Lehet most is figyel, mert azt irta sportmotorról szedte az msn cimem.
kibékültünk, így megy ez, összeveszünk kibékülünk, összeveszünk, kibékülünk, összeveszünk, mégjobban összeveszünk de kibékülünk
És mi lenne ha belemenne, hogy felpróbáld? Csini szöszivel végleg szétmentetek
most télen lesz rajta egy gianelli sport kipu meg valami légszűrő tuning...
pedig nem ártana a női társaság..:D valamelyik nap azt mondta egyik ismim h a motorosok homokosok mert mindig csak fiúkkal vannak...
az reális neki, kis tuninggal 125öt kihozol belőle még
én még szakadékba lefele hátszéllel se meek 150-el.. 110 volt a vége a drágámnak..de szerintem nem rossz egy gyári 80-astól..:D
hát még én
Ja.......miskolci topicba pedig beirt. Ez van, Szandra nem szeret minket, nem akar majd velünk csapatni.
hát persze, 30 centi mély vizen úgy nyomtam át kb 60-70el hogy majdnem nyalás lett a vége, de azéé jó volt
Télen én sem száguldozok. Még egyenesben sem viszem 150 fölé. max 140.
pedig kíváncsi lennék mit mond a felpróbálós dolgokra...