Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szandra ma se tisztel meg minket jelenlétével úgy látom...
tegnap?:S a legszarabb időt fogtad ki...:S de sosebaj...gondolom élvezted...:D:D
Télen is motorozok nagyritkán...csak eléggé beöltözve meg simsonnal..és a jégen..:D ez egy ilyen téli unaloműzés...:D de az más..ott nem megyek gyorsan...max 40-el..:D DT-val azért picit gyorsabban..:D
áá, itt nincsen hideg, tegnap voltam hármashegyen, nyakig vizesen jöttem haza, de nem fáztam
Fel kell öltözni alaposan. Hát ki hogy érzi, de ha akarnám se tudnám megállni, hogy ne motorozzak télen is.
Mer fázós vok..:D:D
Vámospércsen nincsen hideg? Pedig egy nagyobb köpésre van tőlünk de itt hideg van...:D:D
Mér nem használod hidegbe
hidegbe nem használom..:D elkezdem lassan szétszedni és megcsinálgatni apró-pici hibáit, ja meg tunyingolom kicsit...:D remélem mire megint jó idő lesz kész lesz...:D
én nem rakom el...
Te kis teee Nem befőtt az, hogy el keljen rakni. Használni kell azt télen is mig nincs hó és jégpáncél. Nekem sajna most csak kényszer pihenő miatt telel szerelmem.
Nektek el van már rakva a motor?:D
Jó ötlet..:D kéne nekem is..:D
Jaja azt. Kéne már minél hamarabb az a póló.
Sziasztok!
Valami pólót szeretnétek csinálni belőle? érdekelne a dolog engem is..
Há ja az már részlet kérdés a neheze már meg van
Ja az elég faszántos. Várost jelképező épület, motor, nő. Esetleg még egy nevet lehetne neki kitalálni nem?
No csákány most értem haza a kultúr genyóból 2.és a 3. adja danke
Jaja egy kicsit veszettebb élőben de aránylag elég jól adja vissza a videó.Ha sikerűl a műtét akkor dobj már fel ide egy videót,hogy sikerűlt a dolog.Meg amúgy az sv fórumon is érdeklődnek a két dobos megoldás miatt..
Bende Sándor(szolnok,ő csinálja a racefit replika dobokat):70/2564090
Rácz Gyula(ő asszem józsai):30/3834694
Manó Attila(ő debreceni és a powercity-s srácok adták meg a számát):70/4506439
Remélem sikerűl valamelyikkel felvenni a kapcsolatot és tudnak majd segíteni.
Zsír! megtudnád adni? most kerülne sor a műtétre amit tőled vettem! eddig keményen vert a sors!
De látom kipufogó ügyben te sem unatozál! Most néztem meg a videódat! Brutális a mivv! Gondolom élőben kicsit szigorúb!
Persze mindegyik megvan még
Sziasztok!
Hali Balu mester!
Kipufogósok telószáma megvan még a telódban?
még mindig nem vágom mi az az "E", vki magyarázza már meg
jah tényleg azok is megvannak