Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hopsz most olvasom h nem...
szkrács egyenlőre megúsztátok..
Hiretelen ezt találtam link
link
Reméljük legalábbis.
azt hitted.......
Az nem gáz, van egy ismim debibe aki át tudja normálisan alakitani, hogy az ülést is föltehessem.
itt még nem esik..és remélem nem is fog...nehogy már esőbe stuntoljak..
hehe nekem már van mocis logós pólóm bibibíííííííííííííííí :)
És úgy tűnik most lesz nemsoká az új logónkkal is!
JA verseny idom! Az a baj hogy az csak úgy van hogy magába foglalja az ülést és max szivacsot tudsz a segged alá rakni!De utána nézek
Felétek esik az ső? Na én zuhogó esőben nyomtam a ninjával. Fent a városba csak lesett a jónép!
Úgy vettem észre te nagy bűvésze vagy az e-baynek. Légyszi nézelődj már, hogy a moccomra lehet-e kapni olyan faridomot, aminek nints hely kivágva a hátsó ülésnek, hanek tudod ilyen egybe púppal.
én meg most fogom kezdeni ha fentmarad a kipufogó..:D
éééééééésss az merre van?
Sziaaa
No mi a helyzet? Sikerült a vizsgád
Én most hagytam abba a motorozást!
mindjárt kész a stunt gép..már csak fel kell rakni a kipuffot..wáá annyit kínlódtam vele...vagy 10 féle felrakási módot kipróbáltam és egyik sem volt jó...felhívtam haver h szte mit kéne..azt mondja mindjárt megyek erre ide állít ilyen drága hőálló fémragasztóval...csináltunk egy menetjavítót felragasztottuk és arra megy majd a kupiff ha megszáradt a ragasztó..
helllóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
Nah megjöttem..szkráccs vagy még? vagy valaki?
Szevasztok!

Debrecenben hol van a legjobb "motorgumi bolt"? Nagy választék olcsón.
Van itt kabán egy srác akinek P.ladányban van valami fasza fényező műhelye is. Állitólag nagyon szép, preciz munkája van. Én hamarosan fölveszem vele a kapcsolatot és akkor tudok bővebbet mondani. Meg nádudvaron is van egy nagyon ügyi gyerek az meg Airbrush-ol is és szintén sok dicséretet hallottam már róla.
akarom mondani fényezőt!
szkráccs koma! Valami jó festőt tudsz itt a környéken?!
Csáááá
Ebből is stunt gép lesz. Na jó inkább egy egyedi fighter gép. Nem arra a célra fogom használni csak úgy néz majd ki. Na jó azért 1 kerekezni meg stoppizni mindenképpen meg akarok tanulni.
Nah lépek is...majd délután leszek...csáóóó