Úgy vettem észre te nagy bűvésze vagy az e-baynek. Légyszi nézelődj már, hogy a moccomra lehet-e kapni olyan faridomot, aminek nints hely kivágva a hátsó ülésnek, hanek tudod ilyen egybe púppal.
mindjárt kész a stunt gép..már csak fel kell rakni a kipuffot..wáá annyit kínlódtam vele...vagy 10 féle felrakási módot kipróbáltam és egyik sem volt jó...felhívtam haver h szte mit kéne..azt mondja mindjárt megyek erre ide állít ilyen drága hőálló fémragasztóval...csináltunk egy menetjavítót felragasztottuk és arra megy majd a kupiff ha megszáradt a ragasztó..
Van itt kabán egy srác akinek P.ladányban van valami fasza fényező műhelye is. Állitólag nagyon szép, preciz munkája van. Én hamarosan fölveszem vele a kapcsolatot és akkor tudok bővebbet mondani. Meg nádudvaron is van egy nagyon ügyi gyerek az meg Airbrush-ol is és szintén sok dicséretet hallottam már róla.
Ebből is stunt gép lesz. Na jó inkább egy egyedi fighter gép. Nem arra a célra fogom használni csak úgy néz majd ki. Na jó azért 1 kerekezni meg stoppizni mindenképpen meg akarok tanulni.
link
És úgy tűnik most lesz nemsoká az új logónkkal is!
No mi a helyzet? Sikerült a vizsgád
Debrecenben hol van a legjobb "motorgumi bolt"? Nagy választék olcsón.