még jó hogy ha valaki unatkozik milyen jókisnemrossz dolgokra képes. én ha uncsizok csak hüleségeket tok csinázni jah igen ahogy a szkrááááács mondja... megkell nézni milyen szöveggel
Sziasztok!Beszoktam ide olvasni és láttam,hogy tetszik a Nyir1 logo.És tudom,hogy ki csinálta. Na,de lényeg a lényeg unatkoztam ma egy kicsit és ez lett az eredménye E.
most direkt kérdezel olyanokat amit nem vágok? mondom nem értek hozzá, lehet nagyokat nevetni valahogy úgy vagyok mint a Colos84 amikor leírja hogy hogy lett motoros...
vasárnap úgy vagyok hogy egyedül mint kisujjam kocsit elviszi azuram (amúgy kocsi jogsim sincs ) a busz közlekedést meg hagyjuk a tettek mezeje kicsit kivan aknázva dolgozok a problémán
Haver RX-ének 90cm az ülésmagassága és leér a lábam. Pedig csak 168cm vagyok. Igaz mivel retek sovány vagyok, nincs két nagy combom ami kijjebb tartsa a lábaimat. Viszont nekem ez a 90cm-es ülésmagasság a plafon ettől magasabbat nem vállalnék be.
Amúgy mostani hatosomról se ér le talpra a lábam, de majd meglesz ültetve ez is picit.
nekem is alig ért le mikor megvettem, de ültettem rajta kicsit, bár szerintem most már emelni fogok rajta megint hogy már megszoktam, hogy ne üljön annyira össze a hátulja...
Nem tudom egyszer egy haveromnak fel akartam űlni a motorjára de nem nagyon ment..Egy yamaha tdm-je volt a sracnak.Sőt,Z koma milléjéről is csak a lábfejem ért le pedig az sem egy veszett magas dög.Valahogy nekem jobban adja ha telitalppal le tudom rakni a lábam..
Amúgy mostani hatosomról se ér le talpra a lábam, de majd meglesz ültetve ez is picit.