Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jah mán vágom hogy mia madmex a kavicson babsival egyre többet fogok tudni azé köcce az oktatást ha kérdésem van feltehetem ugye mert hát mire való a fórum ha nem erre jah meg bevásárlásra
Ja értem. Jobbulást akkor.
Nyugi van én se tudom mi az az EE de jó irogatni E.
annyira nem jó a reggelem mert beteg vok mint a kutya... háegyenegy almát biztos elkaptam, meg megyek 11-től temetésre! visszaolvastam és azon kuncogtam kicsit feldobott.. aki nem vágja hogy mit jelent az "E" annak mondd már meg
No mit kuncogsz itt ilyen sunyikán? Ilyen jó a reggeled?
reggelt
Reggelt EE
a régiek felejtősek, az újjakról még nem hallottam panaszt, mire odajutok h. cserélem a drz-t addigra ugyis lesz elég infóm róluk, de az még odébb van

na csááá
Én is lépek akkor, alukálni...Na csőőőő jó8 mindenkinek
az xt660 az szerintem nagyon csúnya a drz az tetszik....am a Husqvarna az milyen? mert nekem külsőre rohadtul tetszik..
na megyek én is
csááásztok
drz 400 és yamaha xt660-on kívűl mind pénznyelő azt tudni kell... dehát csak ezeket tervezték utcára, a többi full versenymotorként jön ki a gyárból szinte....
Csáóóó! Jó8!
Énis elég drágán vettem.Nyár közepén.Máskor télen veszek motort, és világválságban.
Hopp itt repül egy alvós póló. Szevasztok jó éjt. Majd holnap fojtatjuk.
Szerinted én? Guta megüt, kellett nekem nyár közepén motort venni. Már fiatalabb zx6r-t tudnék venni a 650E-ből most.
az is szóba jöhet...:D Aprilia SXV-ről nem sok jót hallottam...olyat hallottam pl, hogy 9000km-nél teljes generált javasoltak a szervízben...:S és nem volt ütve vágva a motor..:S Husqvarna-t néztem még csak azt meg nem tudom, hogy milyen.Na meg ott a KTM arról sem hallottam jókat.Erőgép, és pénzelnyelő.:S Na majd meglátjuk..kitudja még mi lesz addig..
husqvarna 510 sm
hát pedig most eléggé lenntvan az sm-ek ára is ahogy néztem 100assal olcsobban van még ott is ahonnan ezt vettem... guta megüt, kellett nekem nyár közepén venni...
Csak a Berg fs 650. Aúúúú istengép.
Na miért? Mert picit rottyon van.
vegyél drz-t, jó gép hallod, 3 év múlva pont eladó lesz, akkor majd megveheted tőlem bár még nem tudom mien lesz nekem a kövi, valszeg vmi 55Le feletti sm lesz: Husaberg, Husqvarna, Aprilia SXV
Azt szerettem volna, csak miután a 3. érdeklődő is 450E-ről 400E-re akarta alkudni, rájöttem hogy ebből most sehogyse lesz SM. Pedig még 450E-bőlis nehezen találnék supermotot, de 400-al meg semmire se mennék. Úgyhogy sm project elhalasztva egyenlőre.
3 év gyerekek és nekem is nagymotor...valószínű hogy SM csak az a baj hogy nem tudnék dönteni ha most kéne venni..:D
és miért pihen? a fázás kizárva..:D
aszittem eladod és SM