jah mán vágom hogy mia madmex a kavicson babsival egyre többet fogok tudni azé köcce az oktatást ha kérdésem van feltehetem ugye mert hát mire való a fórum ha nem erre jah meg bevásárlásra
annyira nem jó a reggelem mert beteg vok mint a kutya... háegyenegy almát biztos elkaptam, meg megyek 11-től temetésre! visszaolvastam és azon kuncogtam kicsit feldobott.. aki nem vágja hogy mit jelent az "E" annak mondd már meg
drz 400 és yamaha xt660-on kívűl mind pénznyelő azt tudni kell... dehát csak ezeket tervezték utcára, a többi full versenymotorként jön ki a gyárból szinte....
az is szóba jöhet...:D Aprilia SXV-ről nem sok jót hallottam...olyat hallottam pl, hogy 9000km-nél teljes generált javasoltak a szervízben...:S és nem volt ütve vágva a motor..:S Husqvarna-t néztem még csak azt meg nem tudom, hogy milyen.Na meg ott a KTM arról sem hallottam jókat.Erőgép, és pénzelnyelő.:S Na majd meglátjuk..kitudja még mi lesz addig..
hát pedig most eléggé lenntvan az sm-ek ára is ahogy néztem 100assal olcsobban van még ott is ahonnan ezt vettem... guta megüt, kellett nekem nyár közepén venni...
vegyél drz-t, jó gép hallod, 3 év múlva pont eladó lesz, akkor majd megveheted tőlem bár még nem tudom mien lesz nekem a kövi, valszeg vmi 55Le feletti sm lesz: Husaberg, Husqvarna, Aprilia SXV
Azt szerettem volna, csak miután a 3. érdeklődő is 450E-ről 400E-re akarta alkudni, rájöttem hogy ebből most sehogyse lesz SM. Pedig még 450E-bőlis nehezen találnék supermotot, de 400-al meg semmire se mennék. Úgyhogy sm project elhalasztva egyenlőre.
Nyugi van én se tudom mi az az EE de jó irogatni E.
na csááá
csááásztok