na én többre gondoltam. tetszik nagyon amúgy, gondolkodtam rajta,h ha lefestetném a moccom totál feketére, akkor vagy néhol karbonozni kellene, vagy valami kevés ezüst vagy piros kellene rá, valahogy okosban, szépen.
Nekem nyáron volt egy olyan sztorim, hogy kifordultam kabáról a 4-esre Debi irányába. Egyszer mögöttem feltűnik egy full fekete merci, nem tom milyen, de elég újnak tűnt. Csordogálok szépen 130-al mellém jön és egy csúnya dagadt zsiros köcsög kaffer vigyorog rám. Anyád mondom mit akarsz? Hagyom hagy előzzön meg......látom kocsi hátuljára rávan biggyesztve 3.0 Akkor ez most valami? Közben a köcsög visszalassit 90-re, nekiállok előzni lightosan, direkt vissza sem váltottam. Erre odalép, szemből kamion. ok visszahúzódtam kafferka mögé. Nemsoká megin látom 90-et mutat az órám. Na itt vége volt a dalnak, irányjelző ki, kettőt visszagangoltam és ami a csövön kifér. Közbe óvatosan odaforditottam a fejem buzikám felé és lightosan bemosolyogtam. Am nem mondom hogy gyenge kocsi volt, úgy ahogy 220-ig tudott jönni utánam de aztán lemaradt.
Szóval vannak kötekedő szemét emberek az biztos.
tanulok is, meg unatkozok is meg fáááááájj
ÓÓÓÓ de most már alig tudom lelőni az agyam,h lehet, h fel tom hozni az NSRt