Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Balu! árulod a mivv-teket? .
Mennyi hivatalosan a drz 400 űlésmagassága?asszem a gugli 89 cm hozott...Az baszott sok..
Elég meredek választás szerintem a cross/sm ha nincs meg az emberkének a kellő magasság.Én az én magasságommal(174cm) stöpszlinek tartom magam egy ilyen gépehez..Nem érne le a lábam
Húztam debibe. 3 körül leszek. Addig is sziasztok.
Azon is zúztam!
Mikor én csináltam a jogsit, még nem volt meg nekik a GS csak az a hiperóckul CB 400 aminek a 2 hengeréből csak 1 üzemelt. De az olyan batár nagy volt, hogy még felülni se mertem rá.
Én is azzal nyomtam meg vizsgán a GS500-al
Jó reggelt!
Akkor endurókat és supermotokat lehet majd neked is ültetgetni.
Nekem se jön be a csopper. Nálam csak Ninja vagy bármilyen szép supermoto jöhet szóba. Esetleg enduró de ahhoz meg igyekeznék SM szettet venni.
L dolizni
162
stílusban a yami a nyerő kérdezted a speed-et... minden az övék, de valahogy nem jön be, meg a chopper sem... csak az SM és társaik (cross, pit, stb.)
Mekkora vagy egyébként ha meg szabad kérdezni
Max képen nagy. Valóságban 125-ös MZ méretű csak alacsonyabb ülésmagassággal.
egy kicsit nagy lesz ez még nekem a kis yamaha nadon tetszik olyan kis szúrós méhecske
Szivesen kipróbálnék egy ilyen kis trial yamit. Biztos jó mulatság lehet.
Ilyen csak nincs teleaggatva mindenféle cuccal. (üléstámla, bukókeret, stb)
ez a
ezen oktatnának yamaha XG 250... mindjá rákeresek arra is amit te mondtál
Mondjuk 600-assal énsem estem volna a dolognak, sőt még most se. Abból csak bója borogatás lenne nem gyengén.
Ha Heller Józsibáék mész akkor a korlátlant csinálhatod a 250-es suzuki csopperrel. Nem vicc én is azzal csináltam. Olyan kis kicsi motor, néha azt hittem, hogy a földön ülök.
ááá semmi ilyesmi... "A" korlátozottra gondoltam... oktató haversrác nem is nagyon ajánlja... azt mondta a sorrendet illik betartani mivel minimális tapasztalattal rendelkezem azé 600-as Honda amin oktatnak igen sok lenne
Tegnap még azt felejtettem el megkérdezni, hogy melyik jogsinak esel majd neki? Korlátlan?
reggelt