Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaúúú reggelt.
Én is húzok. Jó éjt mindenkinek.
na jóccakát emberek...
az is igaz, de én jobb szeretnék társasággal menni, mert utánna veretnénk valamerre
Legalább akkor nem lesz aki esetleg siettessen.
én imádom a Forma-1et
az jó akkor, remélem nem egyedül meek, pedig eddig úgy néz ki
Forma-1? Hmmm azon még hamarabb elalszok mint a MotoGP-n.
Ha a vasútállomáshoz betudtok fordulni akkor jó lesz a fél 11.
10:35-kor ér be a vonat durván 10:40-re ott leszek a parkolónál ami a posta mellett van. Ahonnan indul a CORA busz is.
szkráccs! vasárnap délelött10 óra 13 óra között lenne jó talit megejteni, fél 11 lenne az igazi... h. csapatás után forma-1re még hazaérjek
Hát igen..sajnos...:( részvétem..:( de engem nagyon érdekel, hogy ki lehetett...vajon környékbeli volt? vagy valaki aki csak át akart menni debrecenen?:S remélem tud valaki válaszolni..
csö norbi. szombat vagy vasarnap palyaepites a tankin.egykis lapat vagy gereblye kondizasi segitseg elkellne , benne vagytok? a tobbit en rendezem!$$$$
részvétem, egyre több a motoros baleset itt Debrecen környékén a napokban...
Csáó! Nem tudjátok ki volt az a motoros társunk aki ma elhunyt Apafán motoros balesetben? Reggel hallottam a rádióban.
Ja nekünk is kéne egy fasza logó. Aztán rányomtatom egy 4 XL-es pólóra azt meg mindig felveszem a motoros dzsekire.
na lépek majd jelentkezem...sziasztok........
ok......
hogy van a gubód
Oksa moksa! Este lesz időm de most szempihentetés 1 órára!
Szervezd meg
Csákány hát valami hasonlót motorosat csajosat az idén szerkesztett Balu egy zászlót .
háááááá. .... na akkor mikor öttölünk ki valami 1-ggyen ruhát egy sörr vagyis boroscola mellettt?
Vagyis nem áll tőlem messze a PS! Este szívesen megpróbálok összedobni valami ha van rá igény!
Ha gondoljátok segítek szerkeszteni ! Nem áll tőlem a Photoshop csak adjatok támpontot!
Bezzeg nekünk....