hát szar is mikor letolnak az útról...
mi a múltkor voltunk haverokkal túrázni de minket 1 bunkó toyotás 150nél is le akart tolni a 33-asról , haver ment utánna 170el , de megunta meg bevárt minket...
jaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjj dejólenne
Csak akkor ha jó idő lenne, nem járnék órákra
Am lejönnék én, ha nem ütnek el akkor csak fájós leszek vagy két napig, de az meg nem lényeg
De amúgy mikor hazamentem vele, a 3ason sokkal jobban féltem így, mintha gyorsan mentem volna... Valami eszméletlen, h milyen bunkón rámhúzzák a kormányt, pedig végig a záróvonalon mentem, ha meg tököltek mögöttem egyből, indexeltem, h menjenek....
Elképzelhető mer voltam fennt Mér nem böktél oldalba?
Mielőtt eladtam az sv-t apámnak valami ismerőse akkor hozott be egy relatív friss sv650-et de hogy mennyiért adták
Mondjuk előtte nekem is el kellene passzolni a kis Sv-t! tehát még nagyon távlati a dolog. De el tudnám magam rajta képzelni! Vagy a Z750 izgatja még nagyon a fantáziám! na majd lesz valahogy! Amúgy láttalak a Levszki meccsen
Most egy pécsi ismerős akarná cserélni a régebbi tuonoját újabbra de eléggé cigánykodás van vele.Alig akarják beszámítani,amennyiért meg a srácnak megérné eladni annyit meg a kereskedők nem akarnak érte adni..Eladni meg elég reménytelen mostanában bármit is..
Azt hiszik kemények, közben meg pont nem. Meg most nagyon vagány kocsi, amit még az NSRrel is legyorsulok
mi a múltkor voltunk haverokkal túrázni de minket 1 bunkó toyotás 150nél is le akart tolni a 33-asról , haver ment utánna 170el , de megunta meg bevárt minket...
Anycimék bicikliznek csapattal sokszor, mondtam is nekik a hétvégén, h én leszek egy darabig a záróbájk ha bírom tartani a tempójukat
Csak akkor ha jó idő lenne, nem járnék órákra
Am lejönnék én, ha nem ütnek el akkor csak fájós leszek vagy két napig, de az meg nem lényeg
De amúgy mikor hazamentem vele, a 3ason sokkal jobban féltem így, mintha gyorsan mentem volna... Valami eszméletlen, h milyen bunkón rámhúzzák a kormányt, pedig végig a záróvonalon mentem, ha meg tököltek mögöttem egyből, indexeltem, h menjenek....
Annyira nincs messze. És ez hogymint van? Tiéd? Mennyi lenne?
NEM.
"Biológusavató buli" A tisztességes neve
Mielőtt eladtam az sv-t apámnak valami ismerőse akkor hozott be egy relatív friss sv650-et de hogy mennyiért adták
Rossi TT
Thomas Mann úti mélygarázsban van.
Isle of man TT 2009