Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Remélem is.
Na egy ilyen nekem is kelleni fog, ha van az én fajtámra is. Jujj de odabasz.
Bőven kész lesz az a motor időben!
Még semmit, mert még 0 forintom van. kb karácsony körül/után állok neki veszegetni ezt azt.
Helyzet? Motorhoz néztél már valamit? Én most ezt rendelem meg link
Nincs mit.
Tscháá
köszi
Hádzsime!
Kellenek a külföldi papirjai, durván 40-50E a forgalomba helyezése.
már találtam nem rendszámost... lelehet azt számozni? ha igen mennyiért?
Talán ha mázlis vagy 125-ös DT-t találsz 150E-be de olyat ami még nem rendszámos. Táposod az biztos lehet ennyiből.
yamaha DT, honda MTX, aprilia pegaso... ilyesmik 125-ig de lehet ezek eléggé vísítósak lesznek régi is jó csak műxön nem vok nagyravágyó hááát az anyagi... max 150e pínz... ennél nem tudunk többet áldozni rá... szerinted? de mondom ha minden kötél szakad tápos MZ
Hmm ez valóban nehéz kérdés. Mennyi pénzből kell majd gazdálkodnod? Speed gépek kicsukva teljes mértékben?
Le sem lehetne tagadni Léptem edződni szevasztok
igazi női válasz nem tagadom
Ez aztán válasz volt a javából.. mindenre válasz lett adva
ööö mis vót kérdés...
jah... az megvilágosodást nem részletezem... először csak hobbiszinten crossot akartam falu mellett a földeken
a lényeg hogy sajna anyagi okokból már idén nem fog menni a jogsi... amúgy meg SM válogatja... még kapkodok ide-oda... teccik ez teccik az... de ugye nem nagyon érteni filmes szakma ... és nyomingert sem akarok venni drága X forintért... szóval teljesen zűrzavar és káosz akitud segíthet oktatni
csak azt tudom hogy akarom és kész
Egy kalappal. Ügyi legyél.
sok sikert kitartás
én meg megyek vizsgára
bye
Igen is értettem.
pfejj doliznom kell nemsoká jövök és kielégítően válaszolok a kérdésedre
Jogsid van már? Meg mégis sacc/kb milyen gépet fogsz venni? Mit szeretnél leginkább?